Αθλητισμός

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο

Πηγή Φωτογραφίας: Sport24

Σε αναμονή της απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για την μείωση της ποινής που επιβλήθηκε πρωτόδικα στον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό βρίσκονται οι κιτρίνομαυροι.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη ενόψει της σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Ο Άλαν Πάρντιου θα κάνει δοκιμές σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, ενώ περιμένει και αυτός την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για τον Ζερβίνιο.Οι κιτρίνομαυροι θεωρούν οτι θα δικαιωθούν στην επιτροπή και θα μειωθεί η άδικη ποινή που επιβλήθηκε στον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη οτι έκανε χειρονομία στο παιχνίδι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

Ο ποδοσφαιριστής έχει εκτίσει ήδη την μια αγωνιστική της τιμωρίας του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο Άγγλος τεχνικός του Άρη δεν αναμένεται, πάντως, να κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι στο Περιστέρι. Οι Εμπακατά και Μαζικού διεκδικούν τις θέσεις των Οντουμπάζιο και Πίρσμαν στα δύο άκρα της άμυνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments