Αθλητισμός

Γκατσίνοβιτς: «Αυτό ήταν ένας σημαντικός λόγος για μένα να έρθω στην ΑΕΚ»

Γκατσίνοβιτς: «Αυτό ήταν ένας σημαντικός λόγος για μένα να έρθω στην ΑΕΚ»

Πηγή Φωτογραφίας: Hellas Posts English

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε για τη μέχρι τώρα περιπέτειά του στην ΑΕΚ.

Εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς κάνει τη διαφορά στην Ενωση, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.Ο Σέρβος χαφ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Kicker, όπου και αναφέρθηκε στην «κιτρινόμαυρη» περιπέτειά του, στην Αγιά Σοφιά, αλλά και στη μάχη για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος της ΑΕΚ:

«Η ιδέα να πανηγυρίσω με αυτόν τον τρόπο είχε να κάνει με τον 3χρονο γιο μου. Ήθελα να πανηγυρίσω το γκολ μαζί του. Η σύζυγός μου, ο αδερφός μου και άλλα μέλη της οικογένειάς μου βρίσκονταν στην εξέδρα και ήταν πολύ χαρούμενοι», ανέφερε.

View this post on Instagram

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Για το γεγονός ότι στην ΑΕΚ σκοράρει: «Τόσα λίγα πέτυχα στη Γερμανία (γέλια); Εδώ παίζω πιο επιθετικά και αγωνίζομαι στην ίδια θέση σε μια σειρά αγώνων και συγκεκριμένα από τα αριστερά συγκλίνοντας προς τα μέσα. Αυτή ήταν πάντα η αγαπημένη μου θέση, έτσι είχα σεζόν με διψήφιο αριθμό γκολ στη Σερβία, εκεί έπαιζα και με την Εθνική ομάδα. Στη Γερμανία αντίθετα είχα κάποιες φορές οκτώ, άλλες έξι, άλλες δέκα. Αλλά ποτέ δεν είχα μια σειρά αγώνων ως αριστερός εξτρέμ. Αυτό μου δίνει ασφάλεια πλέον και το παιχνίδι μου μπορεί να εξελίσσεται».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στην OPAP Arena: «Δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με πριν γιατί δεν ήμουν στην ομάδα. Αλλά τα πάντα γύρω από το κλαμπ είναι μοναδικά, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι οι φίλαθλοι το περίμεναν για χρόνια (σ.σ. το νέο γήπεδο). Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, η ατμόσφαιρα είναι πάντα εξαιρετική, οι οπαδοί μαζεύονται μπροστά από το γλυπτό του ατσάλινου Δικέφαλου Αετού ώρες πριν το παιχνίδι. Η ώθηση από το νέο γήπεδο είναι τεράστια. Αυτό ήταν ένας σημαντικός λόγος για μένα να έρθω στην ΑΕΚ. Οι οπαδοί μας είναι ένθερμοι και μας δίνουν ορμή», υποστήριξε.

Όσο για το αν μπορεί η ΑΕΚ στο τέλος να κατακτήσει τον τίτλο στη Super League, ο «Γκάτσι» πρόσθεσε: «Οι μεγάλοι στόχοι της ΑΕΚ ήταν καθοριστικοί για μένα. Υπέγραψα τετραετές συμβόλαιο και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Δεν θα είναι εύκολο γιατί ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει καλά, αλλά θα παλέψουμε ως το τέλος και θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Eπειδή υπάρχουν και τα πλέι οφ, η σεζόν θα είναι μεγάλη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments