Αθλητισμός

ΑΕΚ: Επιστροφή Τζαβέλλα – Μήτογλου

ΑΕΚ: Επιστροφή Τζαβέλλα – Μήτογλου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει την ΑΕΚ στην Τρίπολη

Ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει την ΑΕΚ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (6/11, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου από την έντονη προπόνηση. Μήτογλου και Τζαβέλλας επιστρέφουν ως δίδυμο στο βασικό σχήμα της Ένωσης, ενώ υπάρχουν και δύο ερωτηματικά για την ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ματίας Αλμέιδα.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί, έχοντας παράλληλα το βλέμμα της και στο ντέρμπι της Λεωφόρου, θέλει να έχει η ΑΕΚ η οποία δοκιμάζεται στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης κόντρα στον Αστέρα  ο οποίος βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και έχει ανάγκη από βαθμούς,

Η Ένωση θα πάει με την ίδια τακτική στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να είναι ειδικών συνθηκών, λόγω της κακοκαιρίας EVA. Ο αγωνιστικός χώρος αναμένεται να είναι σε κακή κατάσταση λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην Τρίπολη. Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι η ΑΕΚ έπαιξε στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σε έναν κακό αγωνιστικό και εν τέλει έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ωστόσο αυτή τη φορά η ΑΕΚ είναι πιο υποψιασμένη για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσει και άπαντες γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή, σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται ακόμα και στις νίκες.

Από εκεί και πέρα, ο Αραούχο είχε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ωστόσο υπέστη απλώς ένα οίδημα και μάλιστα πρόλαβε το ματς της Τρίπολης, έχοντας δύο προπονήσεις στα πόδια του. Στην αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε μετά από μεγάλο διάστημα ο Τσούμπερ, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση στους κοιλιακούς και είναι πλέον διαθέσιμος.

Το ίδιο συνέβη και με τον Τομ Φαν Βερτ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση, αλλά έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα φέτος η ΑΕΚ για πρώτη φορά θα παίξει χωρίς το βασικό της αμυντικό δίδυμο.

Ο Βίντα υπέστη θλάση και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μουκουντί ταλαιπωρείται με ίωση και έμεινε εκτός αποστολής. Έτσι στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν σε επίσημο παιχνίδι μετά το περσινό 3-2 στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Τζαβέλλας με τον Μήτογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments