Ζώδια

Ζώδια για Κυριακή 6/11: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια για Κυριακή 6/11: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια για Κυριακή 6/11: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

Για τους Κριούς, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις και επαφές που σχετίζονται με συγγενείς, περιουσιακά και οτιδήποτε αφορά οικονομικές συναλλαγές. Αντιθέτως, δώστε σημασία σε ζητήματα στο σήμερα της ζωής σας τα οποία χρειάζεται να κάνετε άμεσα κάποιες αλλαγές.

Για τους Ταύρους, οι πλανητικές δυναμικές σας επηρεάζουν έντονα αυτή τη περίοδο λόγω των Εκλείψεων και ειδικά σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Μείνετε μακρυά από οτιδήποτε μπορεί να σας φορτίσει και δείτε τα γεγονότα που συμβαίνουν με ευελιξία και χιούμορ.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες επιθυμίες έχουν έρθει στο προσκήνιο και ειδικά σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολο να καταλάβετε τί είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και τί όχι. Ακολουθήστε ένα πολύ χαλαρό πρόγραμμα και κινηθείτε με ασφάλεια.

Για τους Καρκίνους, θα μπορούσε να είναι δυσκολότερο αυτή τη στιγμή να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα που έχετε κατά νου. Διάφορες καταστάσεις ή νέα δεδομένα ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο και να σας αποπροσανατολίσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο. Μείνετε σταθερή/ός στις αξίες σας.

Για τους Λέοντες, σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να κινηθείτε ιδιαίτερα ευέλικτα. Δώστε προτεραιότητα μόνο σε ότι είναι σημαντικό και επείγει να γίνει άμεσα και αφήστε ότι μπορείτε να το δείτε μια άλλη στιγμή, πιο κατάλληλη ενεργειακά.

Για τους Παρθένους, σήμερα υπάρχει έντονη η τάση αμφιθυμίας είτε από εσάς είτε από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Κρατήστε μια σταθερή πορεία και ετοιμάστε ένα πλάνο Β. Είναι σημαντικό να είστε έτοιμη/ος για οτιδήποτε προκύψει ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Για τους Ζυγούς, οικονομικά ζητήματα και ότι αφορά τις αξίες σας γενικότερα ενδέχεται σήμερα να ενεργοποιηθούν είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων είτε μέσω δικών σας σκέψεων. Μείνετε όσο περισσότερο μπορείτε σε μια αντικειμενική οδό και κρατήστε τις ισορροπίες εκείνες που σας είναι πραγματικά χρήσιμες.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν πολύ έντονα αυτό το διάστημα και ειδικά σήμερα τσεκάρεται η αντοχή σας. Είναι αλήθεια πως είναι πολύ δύσκολο να χάσετε τις ισορροπίες σας γιατί μπορείτε να νιώσετε τις υπόγειες ενέργειες και να προφυλαχτείτε κατά περίπτωση, μια ιδιότητά σας πολύ χρήσιμη αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να φτιάξετε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να κινηθείτε με ευελιξία αν χρειαστεί. Αποφύγετε πολλές συζητήσεις και επαφές ειδικά για ζητήματα που χρειάζονται πολλή ενέργεια από μέρους σας.

Για τους Αιγόκερους, αν έχετε σκοπό σήμερα να ασχοληθείτε με κάτι τι οποίο είστε σίγουρη/ος για τη προοπτική εξέλιξης που έχει είστε σε καλό δρόμο. Αν όχι, καλύτερα θα είναι να κινηθείτε με ασφάλεια και να φτιάξετε ένα πρόγραμμα στο οποίο θα μπορείτε να κινηθείτε αυτόνομα και κατά βούληση.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε τα πολλά λόγια, τις επαφές και τις συζητήσεις, με δημοκρατικές διαδικασίες. Ασχοληθείτε μόνο με ότι πραγματικά αξίζει το κόπο και γνωρίζετε εξαρχής πως δεν θα ρουφήξει την ενέργειά σας.

Για τους Ιχθύες, είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστείτε σήμερα ή να νιώσετε έξω από τα νερά σας γιαυτό δράστε πιο αυτόνομα και με ευελιξία. Η προσαρμοστική σας διάθεση αυτή τη στιγμή είναι η πιο χρήσιμη ιδιότητα που διαθέτετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments