Lifestyle

Κωνσταντίνα Κομματά: «Ήμουν 6 μήνες στην Ελ. Μενεγάκη, δεν θα το ξανα έκανα»

Κωνσταντίνα Κομματά: «Ήμουν 6 μήνες στην Ελ. Μενεγάκη, δεν θα το ξανα έκανα»

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΚ!

Κωνσταντίνα Κομματά: «Το μωρό μας έδεσε περισσότερο με τον Γιώργο»

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά και τη νέα τους καθημερινότητα με την κορούλα τους.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantina Kommata (@konstantina_kommata)

Αρχικά ανέφερε πως: «Ήμουν τυχερή στη ζωή. Με τον Γιώργο είμαστε μαζί 6 χρόνια. Στα 5 χρόνια παντρευτήκαμε και έχουμε ένα κοριτσάκι. Η Ιωάννα μας. Είναι 1μισι ετών, είναι στην ηλικία που τρέχει, τραγουδάει, κάνει συνέχεια καινούργια πράγματα και εμείς τρελαινόμαστε. Είναι το πρώτο εγγόνι στις οικογένειες μας».

Επίσης πρόσθεσε ότι: «Τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Λείπαμε από την Αθήνα 2μιση χρόνια, ήμασταν στην Κρήτη. Δούλευε ο άντρας μου εκεί. Ήταν σε μια ομάδα, όχι ως παίκτης. Μείναμε τρία χρόνια εκεί. Στην Κρήτη γέννησα. Ήρθε πολύ ευχάριστα στη ζωή μας, θέλαμε πολύ να γίνουμε γονείς. Ήταν η σωστή στιγμή».

Τέλος, δήλωσε τα εξής: «Στην αρχή αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι. Μέχρι να μπει στη ζωή σου όλο αυτό και να γίνει η καθημερινότητά σου. Μετά είναι πολύ όμορφο. Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είναι διαφορετικό, δεν είναι πάντα δύσκολο. Η σχέση γίνεται καλύτερη μετά το παιδί. Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments