Αθλητισμός

Αντράζ Σπόραρ: Σκόραρε γι΄ άλλο ένα ντέρμπι

Αντράζ Σπόραρ: Σκόραρε γι΄ άλλο ένα ντέρμπι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Αντράζ Σπόραρ σκόραρε γι΄ άλλο ένα ντέρμπι και απέδειξε γι΄ άλλη μία φορά ότι στα μεγάλα ματς μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που έχει συνηθίσει μέσα στη σεζόν, ωστόσο κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό. Έναν βαθμό που σε συνδυασμό με την ισοπαλία της ΑΕΚ είχε ως αποτέλεσμα να μην αλλάξουν οι διαφορές στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του τριφυλλιού ήταν σε άλλο ένα ντέρμπι ο Αντράζ Σπόραρ. Στο 96ο λεπτό του αγώνα ο Φώτης Ιωαννίδης κυνήγησε μια θεωρητικά χαμένη φάση, ο Πίπα τον χτύπησε με τον αγκώνα μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα. Ο Σλοβένος φορ ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στο παράθυρο και χάρισε ένα σημαντικό βαθμό στο τριφύλλι.

Ο Σπόραρ δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει καθοριστικό ρόλο σε ένα ντέρμπι. Σε όλα τα μεγάλα ματς μέχρι στιγμής είτε έχει σκοράρει είτε έχει κερδίσει πέναλτι, τα οποία οι πράσινοι έχουν εκμεταλλευτεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει όλα του τα ντέρμπι στον πρώτο γύρο και σε όλα ανεξαιρέτως ο Σπόραρ έχει διαμορφώσει το αποτέλεσμα. Από αυτό γίνεται σαφές ότι το τριφύλλι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάτι παραπάνω ήξεραν όταν το καλοκαίρι έδιναν στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 3,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Ο Σλοβένος έχει ήδη αρχίσει να… εξαργυρώνει τα χρήματα που δόθηκαν για την απόκτησή του με τα κατορθώματά του  μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments