Ζώδια

08-09 Νοεμβρίου: Μέρες που τα ζώδια θα έχουν ένστικτο και αποκαλύψεις

08-09 Νοεμβρίου: Μέρες που τα ζώδια θα έχουν ένστικτο και αποκαλύψεις

Πηγή Φωτογραφίας: The Mirror

08-09 Νοεμβρίου: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας μπορεί να συγχωνευθεί με αυτό που σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και λέτε.

Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να κάνει εύκολη την ροή ιδεών και επικοινωνίας από το εσωτερικό του εγκεφάλου σας προς τον εξωτερικό κόσμο.

Μπορεί επίσης να αυξήσει τις αντιλήψεις και τις παρατηρήσεις σας για τον κόσμο, καθώς τα καταχωρείτε όλα στην εσωτερική σας βάση δεδομένων σύμφωνα με το astro live.gr. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρεθείτε λίγο μπερδεμένοι, καθώς θα είναι δύσκολο να διαχωρίσετε την αίσθηση του εαυτού σας από τις αντιλήψεις και τις ιδέες σας ,ώστε να μην μπορείτε να βρείτε τις λέξεις για να τις εκφράσετε επαρκώς.

Σε αυτή την περίπτωση, απλώς παρατηρήστε και ακολουθήστε τη ροή , τα λόγια θα έρθουν αργότερα. Μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος που δεν είναι εύκολο να είσαι αντικειμενικός, ειδικά για τον εαυτό σου και για το πώς βγάζεις τον εαυτό σου στον κόσμο γύρω σου.

Είναι σαν το Είναι σου να εκφράζει αυτόματα και να θέτει σε κίνηση τα πράγματα που σκέφτεσαι, αντιλαμβάνεσαι και θέλεις να πεις.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ότι η αίσθηση του εαυτού σας λάμπει αβίαστα, αλλά εάν οι σκέψεις και οι αντιλήψεις σας έρχονται σε σύγκρουση με άλλα μέρη σας (π.χ. συναισθήματα, ανάγκες, αντικειμενικότητα), τότε μπορεί να γίνει μια στιγμή που ενεργείτε κάπως σπασμωδικά και με παρωπίδες. Προσπαθήστε για ισορροπία και ειλικρίνεια στον εαυτό σας πριν ενεργήσετε.

09 Νοεμβρίου 2022 – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό

Αυτή είναι μια κλήση αφύπνισης! Σας ζητείται να ανοίξετε το μυαλό σας για να δείτε κάτι για τη ζωή σας, τον εαυτό σας ή την κατάστασή σας που σας διέφευγε μέχρι τώρα. Μπορεί να είναι μια συγκλονιστική αποκάλυψη που αλλάζει ολόκληρη την οπτική σας… ή μπορεί επίσης να είναι μια απολαυστική έκπληξη που προσθέτει μια νέα διάσταση που δεν είχατε σκεφτεί.

Όπως κι αν εκδηλωθεί, είστε σε θέση να δείτε την κατάστασή σας πιο καθαρά και αντικειμενικά – αν και αυτό μπορεί επίσης να σας κάνει να φαίνεται ότι αυτή η ενέργεια βρίσκεται έξω από εσάς και συμβαίνει σε εσάς. Ωστόσο, αν κοιτάξετε προσεκτικά μέσα σας, μπορεί να δείτε σκέψεις, αντιλήψεις και εντυπώσεις που αντιστοιχούν στα εξωτερικά γεγονότα και συμμετέχουν στην ανταλλαγή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments