Lifestyle

«Καταιγίδα» από κέφι και επιτυχίες έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» με τον μοναδικό Αντύπα

«Καταιγίδα» από κέφι και επιτυχίες έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» με τον μοναδικό Αντύπα

Πηγή Φωτογραφίας: Media.gr

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή ανεβάζει τη διάθεσή μας στα ύψη, με έναν τραγουδιστή που ξέρει να απογειώνει το κέφι.

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στο «Σπίτι με το MEGA» και κατέγραψε όσα έγιναν στα παρασκήνια.

View this post on Instagram

A post shared by ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA OFFICIAL (@spitimetomega)

«Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως κάνω κάθε φορά και να αναφέρω όλη μου την ιστορία. Με την Ρούλα Κορομηλά έχουμε κάνει πάρα πολλές εκπομπές, είναι μία σπουδαία γυναίκα και παρουσιάστρια. Την αγαπώ πάρα πολύ», είπε οι Αντύπας.

Ο τραγουδιστής αισθάνεται χαρούμενος που έχει μία σπουδαία οικογένεια, ενώ η συμβουλή του για να κρατηθεί ένας γάμος ήταν πως θα πρέπει ο ένας να διεκδικεί τον άλλον καθημερινά.

«Μία χρονιά, την ημέρα της γυναίκας είχαν ανέβει 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα», θυμήθηκε ο Αντύπας.

Για τη μεγάλη βραδιά που έρχεται στο MEGA μίλησε ο Γιώργος Αλκαίος. «Θα περάσετε πάρα πολύ καλά με τον Αντύπα, είμαστε σαν οικογενειακοί φίλοι. Με την Ρούλα Κορομηλά έχουμε ζήσει πολλές στιγμές τις εποχές που η τηλεόραση έκανε άπιαστα νούμερα, μας δένουν πολλά πράγματα», είπε ο τραγουδιστής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που με κάλεσαν και που είναι επιτέλους πίσω στην τηλεόραση η Ρούλα!», είπε ο Χρήστος Χολίδης και θυμήθηκε ένα περιστατικό από το παρελθόν: «Ήμουν μοντέλο σε μία εκπομπή της Ρούλας και εκεί αποφάσισα πως πρέπει να τραγουδήσω. Το αγαπημένο μου τραγούδι του Αντύπα είναι το “Δεν τη βλέπετε”».

«Ο Αντύπας είναι ένα τεράστιο βουνό κι εγώ ένας μικρός λόφος», ανέφερε ο Πρόδρομος, ενώ ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως έχει ζηλέψει πολλά τραγούδια του Αντύπα: «Ένα από αυτά είναι το «Ένα σου σημάδι μόνο». Πολλές φορές είχα εμπνευστεί από κάποια τραγούδια του Αντύπα για να γράψω κι εγώ».

«Ο Αντύπας είναι ένας πολύ καλός τραγουδιστής, αγαπημένος μου άνθρωπος και έχουμε οικογενειακή σχέση», σημείωσε η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ενώ ο Γιάννης Ξανθόπουλος είπε πως είναι μεγάλη του τιμή που βρίσκεται μαζί του στο «Σπίτι με το MEGA».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments