Αθλητισμός

Sold out το ντέρμπι του Καραϊσκάκη

Sold out το ντέρμπι του Καραϊσκάκη

Πηγή Φωτογραφίας: To10.gr

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ξεχωρίζει από το... μενού της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Ντέρμπι και τι… ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το πρόγραμμα πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ κλείνει με ένα μεγάλο ντέρμπι, τεράστιας σημασίας, καθώς ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την ΑΕΚ σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Ένα «do or die» παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για την ΑΕΚ, καθώς και οι δύο χρειάζονται μονάχα τη νίκη ώστε να μην μείνουν πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και στο κυνήγι του Παναθηναϊκού που θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου (12/11) ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για το ντέρμπι και στη συνέχεια ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους.

Σε αυτή μάλιστα βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία για το Europa League. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ, με τον Ισπανό τεχνικό να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή που ανακοίνωσε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, εκτός έμειναν για ένα ακόμα παιχνίδι οι Μαρσέλο και Βρσάλικο, όπως επίσης και οι Παπέ Αμπού Σισέ, Ουσεϊνού Μπα. Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ουί-Τζο Χουάνγκ. Ο Ισπανός δεν υπολογίζει επίσης στον τραυματία Ματιέ Βαλμπουενά.

Η ΑΕΚ από την άλλη δεν θα έχει τον Νταμιάν Σιμάνσκι στο Φάληρο, καθώς ο Πολωνός μέσος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, μένοντας έτσι εκτός από το μεγάλο ντέρμπι.

Πλην του Πολωνού, εκτός έμειναν οι Ελίασον και Τσούμπερ που είναι τραυματίες ενώ επέστρεψε μετά από πάρα πολύ καιρό ο Φαν Βέερτ που είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της ημέρας:

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 16:00 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 17:15 Λαμία – Παναιτωλικός 18:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 19:30 ΠΑΟΚ – Βόλος 21:30

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments