Αθλητισμός

ΑΕΚ: Οι κρίσιμες αποφάσεις του Αλμέιδα για τη διακοπή

ΑΕΚ: Οι κρίσιμες αποφάσεις του Αλμέιδα για τη διακοπή

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Αλμέιδα και το επιτελείο του αποφάσισαν την άδεια και την προετοιμασία της ΑΕΚ στην περίοδο της διακοπής.

Η ΑΕΚ είναι διαπιστωμένα η ομάδα που «τρέχει» περισσότερο από κάθε άλλη στο πρωτάθλημα και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης βρίσκονται πολύ υψηλά. Κάτι που αναμφίβολα πιστώνεται στον Αλμέιδα και το επιτελείο του. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει καταρτίσει ειδικό σχέδιο για την περίοδο της διακοπής και τη μίνι προετοιμασία που θα υπάρξει, ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να παραμείνουν σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Ισως σε κάποιους να προξένησε εντύπωση η παροχή 12 ημερών άδειας προς τους παίκτες, αλλά ο Αλμέιδα έχει μελετήσει το πρόγραμμα και τις μετρήσεις των παικτών και ήξερε πως αυτό ήταν αναγκαίο. Ειδικά, εάν λάβει κάποιος υπόψη πως η ΑΕΚ αυτήν τη στιγμή μετρά τρείς τραυματίες, πέντε που θα συμμετάσχουν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τέσσερις που θα έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

Αυτό σημαίνει, ότι εκείνοι που ουσιαστικά θα λάβουν αυτήν την πολυήμερη άδεια είναι παίκτες που έχουν τραβήξει μεγάλο… κουπί σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν, όπως οι Γκατσίνοβιτς, Λιβάι, Αραούχο, Μουκουντί, αλλά και ο Ρότα, που πάντως θα έχει λιγότερες ημέρες άδειας. Ετσι, έπειτα από το πλάνο που κατήρτισε ο Αλμέιδα με το επιτελείο του, αποφασίστηκε να ακολουθήσουν αυτό το συγκεκριμένο δρόμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments