Διεθνή

Παγκόσμιος συναγερμός: Ρωσικοί πύραυλοι χτύπησαν την Πολωνία – Αναφορές για νεκρούς

Παγκόσμιος συναγερμός: Ρωσικοί πύραυλοι χτύπησαν την Πολωνία – Αναφορές για νεκρούς

Πηγή Φωτογραφίας: radiozet

Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν οι πύραυλοι προσγειώθηκαν στο κράτος του ΝΑΤΟ ως αποτέλεσμα του μαζικού βομβαρδισμού της Ρωσίας κατά των ουκρανικών πόλεων νωρίτερα σήμερα, όπου εκτοξεύτηκαν πάνω από 100 πύραυλοι

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Πολωνία όταν δύο “αδέσποτοι” πύραυλοι έπεσαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. 

Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν οι πύραυλοι προσγειώθηκαν στο κράτος του ΝΑΤΟ ως αποτέλεσμα του μαζικού βομβαρδισμού της Ρωσίας κατά των ουκρανικών πόλεων νωρίτερα σήμερα, όπου εκτοξεύτηκαν πάνω από 100 πύραυλοι. 

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Mateusz Morawiecki, συγκάλεσε την Επιτροπή του Υπουργικού Συμβουλίου για Υποθέσεις Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας «κατεπειγόντως», επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πιότρ Μύλλερ, με τοπικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους να υποστηρίζουν ότι αυτό είναι το πιθανό αποτέλεσμα των εκρήξεων. 

Οι πύραυλοι έπεσαν στην πόλη Przewodów, χτυπώντας έναν στεγνωτήρια σιτηρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία, η εισαγγελία και ο στρατός βρίσκονται ήδη στο σημείο.

Ορισμένοι αναλυτές υποστήριξαν ότι ο στόχος των πυραύλων μπορεί να ήταν το Lviv, μια ουκρανική πόλη περίπου 100 χιλιόμετρα νότια του Przewodów.

Τα χτυπήματα της Ρωσίας στην Ουκρανία σήμερα άφησαν μεγάλο μέρος του Κιέβου και άλλων πόλεων χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς οι αστικές υποδομές καταστράφηκαν από τις επιθέσεις. 

Τουλάχιστον ένα άτομο έχει επιβεβαιωθεί ότι πέθανε στην Ουκρανία ως αποτέλεσμα, αν και ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερα θύματα.

πηγή: express

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments