Ζώδια

Έρχεται ο μήνας του Τοξότη – Η χαρά της ζωής

Έρχεται ο μήνας του Τοξότη – Η χαρά της ζωής

Πηγή Φωτογραφίας: Ladies Club

Επιτέλους η σεζόν του Σκορπιού πλησιάζει στο τέλος της.

Ήταν σκληρή φέτος. Γιατί ο σκορπιός μας κάνει να αντιμετωπίσουμε τους πιο ισχυρούς μας φόβους; Γιατί μας κάνει να πονάμε; Για να μπορέσουμε να αφεθούμε και να ανοίξουμε τα χέρια μας στο φλεγόμενο αμέθυστο τόξο του Τοξότη.

Γιατί ο Σκορπιός δοκιμάζει την ανάγκη μας για δύναμη και έλεγχο; Για να μπορέσουμε να δούμε πέρα ​​από τη δική μας δυστυχία να βιώσουμε μεγαλύτερες αλήθειες και πραγματικότητες.

Γιατί ο Σκορπιός καταστρέφει; Για να μπορέσουμε να ανέβουμε στον ουρανό του Τοξότη. Για να είμαστε πιο ταπεινοί, πρόθυμοι, συγχωρητικοί.

Στην αρχή προσπαθούμε να σκεφτούμε τον τρόπο μας μέσα από αυτό. Αυτό δεν λειτουργεί. Τότε νιώθουμε. Και τελικά το αφήσαμε.

Ζώδια Σάββατο 12/11

Κουρασμένε ταξιδιώτη, στρίψε προς αυτόν τον νέο ορίζοντα – δες το φλογερό ουράνιο τόξο του Κενταύρου . Η αλλαγή έρχεται. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Ο Τοξότης είναι πολύ διαφορετικός από τον Σκορπιό. Όχι τόσο βαθύς, όχι τόσο σκοτεινός. Πρόκειται για το φως και το πλάτος τώρα. Ο Τοξότης είναι ένα φιλοσοφικό, περίεργο είδος πλάσματος. Η πνευματικότητα του Τοξότη βρίσκεται στα ερωτήματα που θέτουμε, τις ηθικές συζητήσεις, την αναζήτηση, την περιπλάνηση .

Οι μυθολογικοί συγγενείς του Τοξότη είναι όλα τα μεγάλα χαρούμενα όντα που πασπαλίζουν τις ιστορίες μας με γέλιο. Ο Τοξότης είναι ένας χορευτής, φωτεινός Πήγασος. Δεν θέλει παρά καλές στιγμές και ευτυχία, αργά τα βράδια, ανέμελη κουβέντα. Ο Τοξότης αφαιρεί την αμφιβολία και τον δισταγμό και τα αντικαθιστά με αυτοπεποίθηση, δύναμη θέλησης και χαρά. Η πραγματικότητα του Τοξότη είναι αστραφτερή και γεμάτη γοητεία και ενθουσιασμό.

Αυτό συμβαίνει μετά από μια μακρά και επίπονη σεζόν του Σκορπιού: μπαίνουμε σαν φλεγόμενοι, έτοιμοι να να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο, όπως ακριβώς η μετάβαση από τον Ιχθύ στον Κριό. Αισθανόμαστε ότι απλά δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Πού μπορούμε να κρατηθούμε ; Ίσως στο σχολείο ή στη δουλειά; Στη σχέση μας με την οικογένεια ή τους φίλους; Μπορούμε να φέρουμε τον Τοξότη , την ελαφρότητα, συγχώρεση και κίνηση προς τα εμπρός σε πολλούς τομείς της ζωής, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μας.

Εποχή Τοξότη 2022 : 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου 2022 Ο Δίας, ο κυβερνήτης του Τοξότη, γυρίζει σε ευθεία πορεία την εποχή του Τοξότη φέτος.

23 Νοεμβρίου:

Νέα Σελήνη στον Τοξότη + τελευταία ημέρα του Ανάδρομου Δία, ημέρα χρυσού αστεριού

30 Νοεμβρίου:

Τέταρτο Σελήνης στους Ιχθείς

7 Δεκεμβρίου:

Πανσέληνος στους Διδύμους + Ήλιος απέναντι από τον Ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Ζέστη, επιθετικότητα. Η ψυχραιμία πρέπει είναι υψηλή σε κάθε αντίθεση με τον Άρη. Να είστε προσεκτικοί, να κινηθείτε αργά.

14 Δεκεμβρίου: Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας στους Ιχθείς. Πόνοι, εξάντληση, υπερένταση. Ο Ποσειδώνας καταβροχθίζει όλα τα συναισθήματα, όλη την αναταραχή, όλη την εσωτερική αγωνία. Κάντε ζεστά μπάνια και περάστε χρόνο στη μοναξιά.

16 Δεκεμβρίου:

Τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο

20 Δεκεμβρίου:

Ο Δίας ξαναμπαίνει στον Κριό

21 Δεκεμβρίου:

Χειμερινό Ηλιοστάσιο / έναρξη της σεζόν του Αιγόκερω

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments