Αθλητισμός

Το φαινόμενο Ρονάλντο και η ιστορία επιβεβαίωση του Ομπαμεγιάνγκ!

Το φαινόμενο Ρονάλντο και η ιστορία επιβεβαίωση του Ομπαμεγιάνγκ!

Πηγή Φωτογραφίας: aek 365

Δεν λέγεται τυχαία “Φαινόμενο“

Δεν λέγεται τυχαία “Φαινόμενο“. Ο Ρονάλντο Ναζάριο μπορεί να είχε πολλά προβλήματα τραυματισμού προς τη δύση της καριέρας του αλλά μια ιστορία έρχεται να μας αποδείξει πως είναι ξεχωριστός!

Πολλοί αστέρες του σήμερα τον έχουν είδωλο και δικαιολογημένα. Μετά από είδε μάλιστα με τα μάτια του, δεν θα μπορούσε να υποστηρίζει κάποιον άλλον. Αναφερόμαστε στον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους παίκτες στο σκοράρισμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο επιθετικός από την Γκαμπόν συνάντησε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του τον Ρονάλντο στην Μίλαν. Η φυσική του κατάσταση δεν του επέτρεπε να κάνει πρωταθλητισμό αλλά όσα αντίκρισε ο Ομπαμεγιάνγκ ξεπερνούν τη φαντασία. Ο παίκτης της Τσέλσι πλέον υποκλίνεται στο “Φαινόμενο” λέγοντας πως έκανε σε όλους… πλάκα ακόμα και σε τέτοια κατάσταση!

“Πάντως η αλήθεια είναι πως όταν πήγα εγώ στην Μίλαν, ο Ρονάλντο ήταν… χοντρός, όμως ακόμα σκόραρε το ένα γκολ μετά το άλλο. Θυμάμαι μια φορά του την είχε πει ο Αντσελότι, σχετικά με την φυσική του κατάσταση. Τότε γύρισε ο Ρονάλντο και του είπε, “Με θες για να τρέχω ή για να σκοράρω;”. Και στο επόμενο ματς έβαλε δύο γκολ και του απάντησε”.

Πηγή: sports365

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments