Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου – Πατήρ Αντώνιος: «Είναι όλα ψέματα, κατασκευή σεναρίων»

Κιβωτός του Κόσμου – Πατήρ Αντώνιος: «Είναι όλα ψέματα, κατασκευή σεναρίων»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου Eurokinissi

Όπως διαρρέει το περιβάλλον του

«Ο χρόνος θα δείξει και ο κόσμος θα καταλάβει. Θα δουν όλοι ότι δεν υπάρχει τίποτα». Σε αυτόν τον ισχυρισμό εμμένει το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου μετά τις συνεχείς καταγγελίες για κακοποίηση και τα ευρήματα που μαρτυρούν οικονομικές ατασθαλίες εντός της Κιβωτού του Κόσμου. 

Το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου, σύμφωνα με τον Alpha, σε κατά περίπτωση διάψευση των καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά εμφανίζεται κάθετα αρνητικό στις καταγγελίες.

Ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος τούς μεταφέρει πως όλα είναι ψέματα, με τον περιβάλλον του να χρησιμοποιεί τρεις λέξεις για να χαρακτηρίσει την υπόθεση: «κακή κατασκευή σεναρίων».

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως, προτού ακόμη καταπέσει ένα σενάριο, υπάρχει ένα καινούριο που θα καταρριφθεί την επόμενη ημέρα. Ίσως αυτό, δε, να σχετίζεται και με τις «εκπλήξεις» για τις οποίες έχει προϊδεάσει ο πατήρ Αντώνιος.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, όλα είναι ψέματα. «Ο χρόνος θα δείξει και ο κόσμος θα καταλάβει. Θα δουν όλοι ότι δεν υπάρχει τίποτα» αφήνουν να διαρρεύσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments