Αθλητισμός

Μουντιάλ 2022: Ο Κεϊρόζ ξεσπά κατά του Κλίνσμαν – Τον κάλεσε να φύγει από το πόστο του στη FIFA

Μουντιάλ 2022: Ο Κεϊρόζ ξεσπά κατά του Κλίνσμαν – Τον κάλεσε να φύγει από το πόστο του στη FIFA

Πηγή Φωτογραφίας: SPORTS 24

Ο λόγος δεν είναι ευχάριστος, με τους Ιρανούς να "βράζουν" κατά του Γερμανού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή για τα άκρως αρνητικά σχόλια που έκανε για την ομάδα και τον προπονητή τους στο φινάλε του ματς

Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν προέβη σε αρνητικά σχόλια κατά του στιλ παιχνιδιού του Ιράν και ο Κάρλος Κεϊρόζ αντεπιτέθηκε μέσω μακροσκελούς ανάρτησης στο Twitter, ζητώντας ακόμα και την παραίτηση του Γερμανού από τη θέση που κατέχει στην FIFA.

Το Ιράν πανηγύρισε την Παρασκευή (25/11) μία σπουδαία επιτυχία απέναντι στην Ουαλία (2-0) που του επιτρέπει να ελπίζει σε πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς του Μουντιάλ μέσα από τον 2ο όμιλο (βρίσκονται επίσης σε αυτόν η Αγγλιά και οι ΗΠΑ), με το θέμα συζήτησης ωστόσο το τελευταίο 24ωρο στην εθνική ομάδα της χώρας να είναι ο… Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Ο λόγος δεν είναι ευχάριστος, με τους Ιρανούς να “βράζουν” κατά του Γερμανού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή για τα άκρως αρνητικά σχόλια που έκανε για την ομάδα και τον προπονητή τους στο φινάλε του ματς, όντας καλεσμένος εκπομπής του BBC.

“Ο Κάρλος ταιριάζει καλά με την εθνική ομάδα και την κουλτούρα τους, απέτυχε στην Νότια Αμερική με την Κολομβία και έπειτα απέτυχε να προκριθεί με την Αίγυπτο, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ιράν λίγο πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, όπου είχε δουλέψει για μεγάλο διάστημα

Το πώς παίζουν δεν είναι τυχαίο, είναι μέρος της κουλτούρας τους. Κορόιδεψαν τον διαιτητή, τον βοηθό και τον τέταρτο διαιτητή, είναι συνεχώς μέσα στα αυτιά τους. Υπήρχαν πολλά περιστατικά που δεν είδαμε. Αυτή είναι η κουλτούρα τους, να σε βγάζουν έξω από το παιχνίδι σου.

Με έναν άλλο διαιτητή, το αποτέλεσμα στο Ιράν – Ουαλία θα ήταν διαφορετικό. Έχουν πέντε άτομα γύρω από τον διαιτητή”, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής των ΗΠΑ, με τις δηλώσεις αυτές να φέρνουν την έκρηξη του Κάρλος Κεϊρόζ, ο οποίος απευθύνθηκε σε προσωπικό τόνο στον Κλίνσμαν μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments