Lifestyle

Kanye West: Ο Έλον Μάσκ διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter – Έξαλλοι οι φαν του ράπερ

Kanye West: Ο Έλον Μάσκ διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter – Έξαλλοι οι φαν του ράπερ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Έκανα ό,τι μπορούσα», είπε για την υπόθεση Kanye West ο δισεκατομμυριούχος.

Παρελθόν αποτελεί από το Twitter ο Kanye West, με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να αναστέλλει τον λογαριασμό του, μόλις δύο μήνες αφού είχε αποκατασταθεί, καθώς μηνύματά του παραβίασαν τους κανόνες, μετά την ανάρτηση της εικόνας ενός αγκυλωτού σταυρού που μπλέκεται με ένα άστρο του Δαυίδ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο, ο ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ, ο οποίος δηλώνει αναφανδόν υπέρ της ελευθερίας του λόγου, είχε καλωσορίσει την επιστροφή στην πλατφόρμα του ράπερ, ο οποίος είναι τώρα γνωστός ως Γε.

«Έκανα ό,τι μπορούσα»

Στο τελευταίο μήνυμά του στο Twitter χθες, Πέμπτη (2/12), το βράδυ, ο Μασκ έγραψε, «έκανα ό,τι μπορούσα. Παρόλα αυτά, παραβίασε και πάλι τον κανόνα μας εναντίον της υποκίνησης βίας. Ο λογαριασμός θα ανασταλεί», ως απάντηση στην εικόνα που αναρτήθηκε από τον ράπερ.

Αργά χθες το Twitter διέγραψε επίσης ένα μήνυμα του Γε. Ο λογαριασμός του ανεστάλη μέσα σε διάστημα μιας ώρας, αφού ο Μασκ ανταποκρίθηκε σε ένα χρήστη του Twitter που έγραψε, «Έλον κανόνισε τον Kanye παρακαλώ».

Ο ράπερ είναι όλο και περισσότερο απομονωμένος μετά τα πρόσφατα αντισημιτικά σχόλιά του και την εκδήλωση του θαυμασμού του για τον Χίτλερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments