Αθλητισμός

Άρης: Η διπλή σούπερ κίνηση

Άρης: Η διπλή σούπερ κίνηση

Πηγή Φωτογραφίας: yellow radio

Οι κιτρινόμαυροι με την απόκτηση του Νταρίντα θα ενισχύσουν σημαντικά τη μεσαία γραμμή τους, ενώ ετοιμάζονται να «δέσουν» μέχρι το 2025 τον Μπράμπετς, διατηρώντας στο ρόστερ του έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του πρωταθλήματος.

Οι κιτρινόμαυροι με την απόκτηση του Νταρίντα θα ενισχύσουν σημαντικά τη μεσαία γραμμή τους, ενώ ετοιμάζονται να «δέσουν» μέχρι το 2025 τον Μπράμπετς, διατηρώντας στο ρόστερ του έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του πρωταθλήματος.

Κάθε κίνηση, σε οποιαδήποτε μεταγραφική περίοδο εμπεριέχει ρίσκο. Στόχος για μια ομάδα είναι να καταφέρει να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ποσοστό του να αποδειχθεί τελικά αποτυχημένη μια μεταγραφή, στην οποία έχει επενδύσει σημαντικά. Τόσο οικονομικά, όσο και σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Κάτι ανάλογο φαίνεται πως επιχειρεί να κάνει ο Άρης και στην περίπτωση του Βλαντιμίρ Νταρίντα. Η απόκτηση του διεθνούς Τσέχου μέσου μπαίνει, πια, στην τελική της ευθεία, καθώς ο εκπρόσωπος του αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να ταξιδέψει τη Δευτέρα στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή θα συναντηθεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και η περίπτωση του Νταρίντα φαντάζει εξαιρετική.

Ουσιαστικά, οι κιτρίνομαυροι – και ειδικότερα ο Πάρντιου- περιμένουν από τον διεθνή Τσέχο να συμπληρώσει τα κομμάτια εκείνα που λείπουν από το παζλ της ομάδας τους στη μεσαία γραμμή, σαφώς λιγότερα, πλέον, είναι η αλήθεια, μετά την ενσωμάτωση του Ετέμπο.

Από έναν παίκτη με την προσωπικότητα του αρχηγού της εθνικής Τσεχίας και την πείρα από ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, όπως είναι το γερμανικό, περιμένει να «κουμπώσει» δίπλα στον Νιγηριανό και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη μεσαία γραμμή.

Ο Νταρίντα μπορεί να δώσει τρεξίματα, να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας, να απειλήσει την αντίπαλη εστία με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η παρουσία του, επίσης, δίπλα στον Ετέμπο, μπορεί να απελευθερώσει ακόμα και τον Μάνου Γκαρθία, καθώς θα μπορεί να επικεντρωθεί περισσότερο στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ο Ισπανός, εξάλλου, μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.

Εκτός από την απόκτηση του μέσου της Χέρτα, όμως, η παρουσία του μάνατζερ του Νταρίντα στην Ελλάδα, θα σηματοδοτήσει, πιθανότατα και την επέκταση της συνεργασίας του Άρη με τον Μπράμπετς για ακόμα έναν χρόνο. Παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, οι κιτρίνομαυροι έχουν δώσει τα χέρια με τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό και απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Ο Άρης προχωράει στην κίνηση αυτή, θέλοντας να «δέσει» έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του πρωταθλήματος. Με τον Τσέχο να θέλει και αυτός να συνεχίσει, καθώς είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες στα μέχρι τώρα χρόνια παραμονής του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments