Lifestyle

Παγιδευμένοι spoiler: H αποκάλυψη βόμβα του Δημήτρη στην Άννα για τον πατέρα του

Παγιδευμένοι spoiler: H αποκάλυψη βόμβα του Δημήτρη στην Άννα για τον πατέρα του

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Άννα απειλεί να καταγγείλει τον Σπύρο

Ξεκίνησε στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 η νέα δραματική αστυνομική σειρά «Παγιδευμένοι» για τη σεζόν 2022-2023. H δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με την καταιγιστική πλοκή της κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22:00. Από τον Ιανουάριο επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», η οποία έριξε αυλαία λόγω του Μουντιάλ, ενώ δεν θα προβάλλεται και για λίγες μέρες λόγω των εορτών…

View this post on Instagram

A post shared by Παγιδευμένοι ANT1 (@pagidevmenoi)

Η Άννα απειλεί να καταγγείλει τον Σπύρο Ωστόσο εμείς συνεχίζουμε να σας εξασφαλίζουμε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα δούμε στα νέα επεισόδια.Μία από αυτές είναι η αποκάλυψη του Δημήτρη στην Άννα για τον πατέρα του, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την άδικη φυλάκιση του δικού της πατέρα, πριν από κάποια χρόνια. Όπως ήδη σας έχουμε κάνει γνωστό, αυτή η αποκάλυψη θα φέρει πολλές ανατροπές στην ζωή τους, αλλά και στην σχέση του εισαγγελέα και της δικηγόρου. Η Άννα αρχικά απομακρύνεται από εκείνον κι έπειτα από το πρώτο σοκ, θέλει να εκδικηθεί για την αδικία που έγινε εναντίον του πατέρα της.

Σύντομα θα συναντηθεί με τον Σπύρο Μαρκέτο, τον οποίο θα κατακεραυνώσει με τον λόγο της. Μάλιστα,του ξεκαθαρίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή, ότι είναι αποφασισμένη να τον τιμωρήσει για τη δυστυχία που προκάλεσε στην οικογένεια της και που μαύρισε το όνομα τους. Δεν θα διστάσει να τον απειλήσει κατά πρόσωπο ότι θα τον κλείσει στη φυλακή για να πληρώσει για το κακό που τους έκανε. Ο Δημήτρης από την πλευρά του, προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη και να ηρεμήσει τα πνεύματα, όμως κάτι τέτοιο μάλλον είναι πολύ δύσκολο για να το πετύχει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments