Lifestyle

Καλομοίρα: «Ο Σεγρεδάκης είπε ψέματα ότι δεν έχει το φόρεμα της Eurovision, το είδα στην Αποστολία Ζώη»

Καλομοίρα: «Ο Σεγρεδάκης είπε ψέματα ότι δεν έχει το φόρεμα της Eurovision, το είδα στην Αποστολία Ζώη»

Πηγή Φωτογραφίας: Hallocy.com

"Παίρνω τηλέφωνο live και της λέω: Αποστολία, το δικό μου φόρεμα έχει πάνω ένα φυλαχτό. Και μου λέει: Καλομοίρα, είναι εδώ το φυλαχτό" δηλώνει η Καλομοίρα για το εντυπωσιακό φόρεμα της Eurovision.

Η Καλομοίρα ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του Madwalk για μία ανατρεπτική εμφάνιση. Λίγες ώρες πριν, μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο φόρεμα από τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2008.

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

«Δεν έχω κρατήσει το φόρεμα, γιατί δεν μου το δίνει ο Σεγρεδάκης. Δεν ξέρω αν λέγονται αυτά ή αν θα το κόψεις, αλλά έχει το φόρεμά μου και δεν μου το δίνει. Έχει ακόμα το φυλαχτό επάνω» δηλώνει η Καλομοίρα για το ροζ φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στη σκηνή του διαγωνισμού στο Βελιγράδι.

«Λέει δεν το ‘χω αλλά μετά το βλέπω πάνω στην Αποστολία. Εγώ νόμιζα στην αρχή ότι έφτιαξαν δεύτερο. Παίρνω τηλέφωνο live στην τηλεόραση και της λέω: Αποστολία, το δικό μου φόρεμα έχει πάνω ένα φυλαχτό μιας φίλης μου. Και μου λέει: Καλομοίρα, είναι εδώ το φυλαχτό. Και λέω: αυτό είναι το ρούχο μου. Παίρνω το κανάλι αλλά ξέρεις τι; Θέλει το ρούχο; Δεν ξέρω γιατί, κράτα το» ανέφερε η τραγουδίστρια

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Καλομοίρα επιβεβαιώνει πως άκουσε και η ίδια τις φήμες που κυκλοφόρησαν το 2008, ότι η ΕΡΤ αρνήθηκε στην EBU τη διοργάνωση της Eurovision και για αυτόν τον λόγο «δόθηκε» η νίκη στη Ρωσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments