Lifestyle

«Στο φετινό Masterchef δεν θα υπάρχει χώρος για δεύτερες ευκαιρίες»

«Στο φετινό Masterchef δεν θα υπάρχει χώρος για δεύτερες ευκαιρίες»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο έβδομος κύκλος του MasterChef ετοιμάζεται

Ο γνωστός σεφ και κριτής είπε συγκεκριμένα πως στα νέα επεισόδια δεν πρόκειται να δούμε επιστροφές παικτών που έχουν αποχωρήσει.

«Θα δείτε διάφορα πράγματα, πολύ όμορφα πράγματα και μείνετε συντονισμένοι στις οθόνες γιατί νομίζω θα είναι το καλύτερο MasterChef που θα έχει γίνει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πέταξε τη «βόμβα». «Το βασικότερο από όλα είναι ότι φέτος στο MasterChef δεν θα υπάρχουν επιστροφές, όποιος χάνει και φεύγει, δεν θα επιστρέφει. Οπότε όλοι θα μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα», αποκάλυψε.

«Εάν μου ζητούσαν να κάνουμε κάτι διαφορετικό, εγώ δεν θα το έβλεπα αρνητικά. Δεν έχουμε άγχος για την τηλεθέαση, αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας. Δεν έχουμε δεχτεί προτάσεις για άλλα τηλεοπτικά project, αλλά περιμένουμε όταν τελειώσει το MasterChef αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Μπορεί κι εγώ να έχω κάτι να προτείνω. Σίγουρα θα είναι κάτι σχετικό με τη γαστρονομία», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά: «Κάνουμε πολλή παρέα και με τον Λεωνίδα και με τον Σωτήρη. Βγαίνουμε έξω, τρώμε, κάνουμε και διακοπές μαζί. Εγώ και ο Λεωνίδας παίρνουμε πολλές συμβουλές από τον Σωτήρη γιατί είναι έμπειρος μπαμπάς. Και οι δύο τον παίρνουμε τηλέφωνο και τον ρωτάμε πολλά πράγματα που αφορούν το παιδί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments