Αθλητισμός

Μέσι: «Ζούμε κάτι απίστευτο» [vid]

Μέσι: «Ζούμε κάτι απίστευτο» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: marca

Σε δηλώσεις του μετά το 3-0 επί της Κροατίας και την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ

Χαρούμενος μετά την πρόκριση της “αλμπισελέστε” στον τελικό του Μουντιάλ εμφανίστηκε ο “πούλγα” και δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να ζήσει ακόμα μια μοναδική στιγμή.

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε ένα γκολ, “σέρβιρε” μία ασίστ και έκανε τα πάντα ώστε η Αργεντινή να επιβληθεί της Κροατίας και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Μουντιάλ 2022. Μετά τη λήξη του ημιτελικού, ο ηγέτης της “αλμπισελέστε” δήλωσε πως η ομάδα του έφτασε εκεί που ήθελε, ενώ υποκλίθηκε και στον κόσμο της χώρας του.

«Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου. Όλο το Μουντιάλ έχει υπάρξει καταπληκτικό, όσα ζούμε. Τώρα θα πάμε στο τελευταίο παιχνίδι, που είναι αυτό που θέλαμε.

Με συγκινεί το να βλέπω αυτόν τον κόσμο. Αυτήν την οικογένεια να μας ακολουθεί. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Απολαμβάνουμε το τώρα. Έχουμε πάει πιο μακριά απ’ ότι είχαμε σκεφτεί. Ζητήσαμε από τον κόσμο να μας εμπιστευθεί γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε. Την οικογένειά μου σκέφτομαι γιατί είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Τώρα θα ζήσουμε ακόμα μία μοναδική στιγμή.

Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερό μου Μουντιάλ ή όχι. Πάντως, το απολαμβάνω. Είμαστε αισιόδοξοι πως αυτό το γκρουπ μπορεί να τα καταφέρει.

Έχουμε βιώσει δύσκολες καταστάσεις και άλλες πολύ καλές. Σήμερα ζούμε κάτι απίστευτο. Το απολαμβάνω μαζί με όλο τον κόσμο, όλους τους Αργεντινούς στην πατρίδα μας. Φαντάζομαι πως πρέπει να επικρατεί τρέλα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments