Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες και ο καιρικός γρίφος των Χριστουγέννων

Σάκης Αρναούτογλου: Οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες και ο καιρικός γρίφος των Χριστουγέννων

Πηγή Φωτογραφίας: printscreen

Δεν φαίνεται να λύνεται το μυστήριο για τον καιρό των Χριστουγέννων

Σε ανοιξιάτικο θα παραπέμπει από πλευράς θερμοκρασιών το σκηνικό του καιρού το επόμενο τριήμερο, παρά τις συννεφιές και τις τοπικές ομίχλες…ενώ παραμένει η χώρα στον αστερισμό των νοτιάδων.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου, ο καιρός διατηρείται μαλακός, ενώ το Σάββατο δεν αποκλείεται ο υδράργυρος να αγγίξει ακόμα και τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, από το βράδυ της Κυριακής και από τα βορειοανατολικά θα αρχίσει η πτώση της θερμοκρασίας στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα και το θερμόμετρο θα δείξει κοντά στους 12 βαθμούς κατά μέσο όρο στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Όσον αφορά στο “μυστήριο” για τον καιρό των Χριστουγέννων και τη διχογνωμία των μετεωρολόγω, ο Σάκης Αρναούτογλου ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Από τις 21 Δεκεμβρίου φαίνεται ότι ο καιρός θα «μαλακώσει», ωστόσο υπάρχουν κρύες μάζες στη βόρεια Ευρώπη, για τις οποίες να προγνωστικά στοιχεία δεν είναι ξεκάθαρα για την κίνησή τους και αν τελικά κατέβουν προς την Ελλάδα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments