Αθλητισμός

Παναθηναϊκός φόβος και τρόμος – Γύρισε από τη διακοπή ακόμα καλύτερος – Έρχονται μεταγραφές

Παναθηναϊκός φόβος και τρόμος – Γύρισε από τη διακοπή ακόμα καλύτερος – Έρχονται μεταγραφές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

O MVP Σπόραρ, το μεγάλο κέρδος Γιοβάνοβιτς και η ενίσχυση τον Γενάρη!

O MVP Σπόραρ, το μεγάλο κέρδος Γιοβάνοβιτς και η ενίσχυση τον Γενάρη! Το Τριφύλλι με τον Βόλο όχι απλώς δεν ήταν μία ομάδα που έψαχνε πατήματα, αλλά έδειξε με το… καλημέρα πρόσωπο ακόμα καλύτερο σε σχέση με πριν τη διακοπή. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Παναθηναϊκός – Βόλος: Όπως γράψαμε και στο post match του Sportdog, “Παναθηναϊκός σαν να μην πέρασε μια μέρα”. Οι Πράσινοι μετά την πεντάρα στον Βόλο πάτησαν και στη Λεωφόρο τους Θεσσαλούς για το Κύπελλο αυτή τη φορά με το τελικό 3-0, χάρη στα γκολ των τριών Σλοβένων του (σ.σ. Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς).

Κανείς θα περίμενε (και λογικά σ’ ένα βαθμό) το Τριφύλλι να παρουσιαζόταν κάπως μουδιασμένο, με το δεδομένο της διακοπής των 32 ημερών που είχε προηγηθεί. Αυτά όμως είναι για άλλους, όχι για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός με τον Βόλο όχι απλώς δεν ήταν ένα σύνολο που έψαχνε πατήματα, αλλά έδειξε με το… καλημέρα πρόσωπο ακόμα καλύτερο σε σχέση με πριν τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Γεγονός, που αφήνει τους καλύτερους οιωνούς ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα ενισχυθεί σοβαρά τον Ιανουάριο με τουλάχιστον 2-3 παίκτες. Την ίδια στιγμή, είναι σημαντικό ν’ αρχίσει να παίρνει ο Γιοβάνοβιτς περισσότερα πράγματα από ποδοσφαιριστές ποιοτικούς, που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ. Τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα συνιστά ο Βέρμπιτς, που την καλή του εμφάνιση με τον Βόλο τη συνδύασε όχι με γκολ, αλλά με… γκολάρα!

Ένα μικρό σχόλιο τέλος για τον Σπόραρ. Μέχρι να σταθεί εξαιρετικά άτυχος και να τραυματιστεί σοβαρά, ο Αϊτόρ ήταν δίχως συζήτηση ο MVP του Παναθηναϊκού. Πλέον, τη θέση του έχει πάρει δικαιωματικά ο Σλοβένος επιθετικός. O Σπόραρ μετράει αισίως πια 7 γκολ, 3 ασίστ και άλλα τόσα κερδισμένα πέναλτι σε 14 ματς, όντας το νέο σημείο αναφοράς για τους Πράσινους.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments