Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στον προσαγωγό για τον Φελίπε Σοάρες

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στον προσαγωγό για τον Φελίπε Σοάρες

Πηγή Φωτογραφίας: PAOKnews.gr

Απρόοπτο προέκυψε στον ΠΑΟΚ, αφού εκτός της προπόνησης τέθηκε τη Δευτέρα ο Φιλίπε Σοάρες, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό συνεχίστηκε για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας (19/12) στη Νέα Μεσημβρία.Ωστόσο, η προπόνηση επεφύλασσε μια δυσάρεστη είδηση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Κι αυτό επειδή ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο Πορτογάλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει ένα ήπιο οίδημα, που θα τον κρατήσει εκτός ομαδικών προπονήσεων για λίγες μέρες.

Δύσκολα ο Φιλίπε Σοάρες θα προλάβει το ματς στο Αγρίνιο, στην επανέναρξη της Super League (Πέμπτη 22/12, 19:30), όπως και οι Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης – που ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά – αλλά κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.Την Τρίτη (20/12) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Με πληροφορίες από top10.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments