Lifestyle

Alicia Silverstone: Γυμνή σαν την Εύα πόζαρε για καλό σκοπό

Alicia Silverstone: Γυμνή σαν την Εύα πόζαρε για καλό σκοπό

Πηγή Φωτογραφίας: Cosmopolitan.com

Αν και η διάσημη ηθοποιός δεν παραβαίνει τον κανόνα της να μην εμφανίζειται γυμνή σε ταινίες και σειρές, έκανε μία εξαίρεση για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Η Alicia Silverstone δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγάλει τα ρούχα της και να στηθεί γυμνή μπροστά στον φωτογραφικό φακό, αν και δεν είναι κάτι που συνηθίζει σε ταινίες και εξώφυλλα περιοδικών. Ο λόγος, φυσικά, ήταν πολύ πιο σημαντικός, αφού η ηθοποιός φωτογραφήθηκε να φοράει μόνο ένα ζευγάρι faux δερμάτινες μπότες για να προωθήσει το έργο της PETA, του οργανισμού που σέβεται και προστατεύει τα δικαιώματα των ζώων.

View this post on Instagram

A post shared by Alicia Silverstone (@aliciasilverstone)

“Αν πρέπει να βγάλω τα ρούχα μου για να σας κάνω να νοιαστείτε για τα ζώα, τότε αυτό θα κάνω”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός σε ένα βίντεο της καμπάνιας. Όπως εξήγησε, η ίδια ποτέ δεν εμφανίζεται γυμνή στην τηλεόραση, ούτε στον κινηματογράφο, ωστόσο δέχθηκε να το κάνει γιατί σημαίνει πολλά για εκείνη.

“Προτιμώ να βγω γυμνή, παρά να φορέσω πάνω μου ζώα”, δηλώνει η Alicia Silverstone, που από το 1991 ακολουθεί vegan διατροφή. “Υπάρχει αυτή η ιδέα πως το δέρμα είναι κάπως καλύτερο για τη γη, όμως αυτό που δεν συνειδητοποιούν είναι η ποσότητα των πόρων – νερό, φαγητό, έλαιο για μεταφορά – η ποσότητα της ενέργειας που διοχετεύεται για τη δημιουργία του δέρματος είναι απίστευτη. Απλά δεν είναι βιώσιμο. Η γη δεν μπορεί να το αντέξει”, υπογράμμισε. Όπως προαναφέρθηκε η Silverstone είναι vegan από τα 21 της και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να διατηρεί το ίδιο lifestyle. Μάλιστα, την ίδια διατροφή ακολουθεί και ο 11χρονος γιος της, κάτι που σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού, τον έχει κρατήσει υγιή. “Δεν έχει πάρει φάρμακα ποτέ στη ζωή του. Μπορεί να τρέχει η μύτη αλλά ποτέ δεν τον καταβάλλει, πάντα πάει στο σχολείο. Δύο φορές στη ζωή του μου είχε πει πως δεν ένιωθε καλά και ήταν μόνο για λίγες ώρες και στη συνέχεια έτρεχε ξανά πάνω κάτω”, είχε δηλώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments