Διεθνή

Παρίσι: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς

Παρίσι: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς

Πηγή Φωτογραφίας: twitter BFMTV

Πυρά στην οδό Ανγκιέν στο 10ο διαμέρισμα του Παρισιού προκάλεσαν τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων, με δύο εξ αυτών να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Πυρά στην οδό Ανγκιέν στο 10ο διαμέρισμα του Παρισιού προκάλεσαν τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων, με δύο εξ αυτών να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Ενας άνδρας έχει συλληφθεί.

Ο συλληφθείς «είναι περίπου 60 ετών», σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

«Ακούστηκαν επτά-οκτώ πυροβολισμοί. Επικράτησε ο απόλυτος πανικός. Μείναμε κλεισμένοι μέσα», δήλωσε καταστηματάρχης σε γειτονικό κτίριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της γαλλικής Le Parisien, οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα κοντά στο Κουρδικό Πολιτιστικό Κέντρο Ahmet-Kaya. O άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον πολλών ανθρώπων. Κατά τη σύλληψή του, η αστυνομία βρήκε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε, αναφέρει το γαλλικό Μέσο.

«Υπάρχουν πολλοί τραυματίες από πυροβολισμούς, μεταξύ των οποίων και κάποιοι σοβαρά», ανέφερε μια αστυνομική πηγή στο γαλλικό πρακτορείο. «Ο δράστης συνελήφθη με το όπλο του, ο κίνδυνος έχει αποτραπεί και τα κίνητρά του είναι άγνωστα προς το παρόν», πρόσθεσε.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι Γάλλος υπήκοος, συνταξιούχος οδηγός τρένου.

Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments