Lifestyle

Καίτη Γαρμπή: «Έχω δεχτεί πρόταση να κατέβω στις εκλογές, είναι μια απόφαση…»

Καίτη Γαρμπή: «Έχω δεχτεί πρόταση να κατέβω στις εκλογές, είναι μια απόφαση…»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Δείτε τι αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!», που κυκλοφορεί παραμονή Χριστουγέννων με την εφημερίδα «Νέα Σαββατοκύριακο», έδωσε η Καίτη Γαρμπή.

View this post on Instagram

A post shared by Eimai i Kaiti p agapouses! (@kaitigarbi)

Η τραγουδίστρια που όλοι έχουν αγαπήσει και συνεχίζουν αγαπούν και να θαυμάζουν, μιλά για την οικογένειά της, την ενασχόληση με την πολιτική αλλά και τα fake news που κυκλοφόρησαν εις βάρος της.

«Έχω δεχτεί πρόταση για για τις εκλογές, αλλά αυτή είναι μια σοβαρή απόφαση ζωής. Θα αλλάξει τη ζωή μου όλη κι εγώ ακόμα δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Παράλληλα, σε ερώτηση περί των fake news που κυκλοφόρησαν και την παρουσίαζαν ως δήθεν καταδικασθείσα για φοροδιαφυγή χιλιάδων ευρώ, αλλά και την απάντησή της με την αρχαιοελληνική φράση «Οψέ θεών αλέουσι μύλοι, αλέουσι δε λεπτά» (Οι μύλοι των θεών αργά αλέθουν, αλέθουν όμως τέλεια), η Καίτη Γαρμπή απάντησε πως:«Τη διάλεξα γιατί δυστυχώς έπρεπε να περιμένω μία ολόκληρη εβδομάδα μέχρι να βγει το κυριακάτικο τεύχος τους που σημαίνει πως έπρεπε να υπομείνω για μία βδομάδα καθημερινά τον διασυρμό από τα ανενημέρωτα για την αθωωτική απόφαση μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναπαρήγαγαν άμεσα και με τόση ευκολία το ψέμα. Η αλήθεια αποκαταστάθηκε και η συγγνώμη δόθηκε αλλά άργησαν μία εβδομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments