Αθλητισμός

Μίτσελ: θέλει να βρει και τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές με 7 εκατ. -Πάει για “κόλπο γκρόσο”

Μίτσελ: θέλει να βρει και τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές με 7 εκατ. -Πάει για “κόλπο γκρόσο”

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μία περίπτωση δύσκολη, που θα κάνει όμως τη διαφορά στην Ελλάδα!

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό εκτός από τις πωλήσεις παικτών, που έχει εισηγηθεί ο Μίτσελ, θέλει να βρει και τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές ώστε να ενισχυθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σεζόν.

Μάλιστα ένας από τους παίκτες, που όπως είναι γνωστό, πως βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών για την βελτίωση της μεσαίας γραμμής της ομάδας είναι Νίκολας Ράσκιν.

Ο 21χρονος χαφ, που είναι διεθνής με την Κ21 της πατρίδας του και μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν 8αρι, όσο και σαν 6αρι, έχει χρηματιστηριακή αξία 7.000.000 ευρώ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, έχοντας μέχρι στιγμής εντυπωσιακή χρονιά μετρώντας 17 συμμετοχές, με 1 γκολ και 4 ασίστ. Το γεγονός αυτό έχει κάνει τον ίδιο… ανυπόμονο για το επόμενο βήμα της καριέρας του, μιας και εκτός από τους πρωταθλητές Μονακό, Μπριζ, Άντερλεχτ, Αϊντχόφεν, Σπέτσια, Έμπολι, Ρέιντζερς και Σάλτσμπουργκ είναι μερικές από τις ομάδες που τον τσεκάρουν, ενώ έχει ακουστεί μέχρι και η Μπαρτσελόνα, που τον έκανε να… ξεσπάσει και να δεχθεί τις συνέπειες.

Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός προχώρησε σε δήλωση ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την Σταντάρ, με τον βελγικό σύλλογο να τον στέλνει να προπονείται με την Β’ ομάδα και τον ίδιο να κάνει ανάρτηση προσπαθώντας να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα. Όπως καταλαβαίνουμε καλά ο Ράσκιν μετράει… μέρες στη Λιέγη και τον σύλλογο από το Βέλγιο σίγουρα να θέλει να τον πουλήσει τον Γενάρη για να μην τον χάσει χωρίς να μπουν χρήματα στα ταμεία σε μερικούς μήνες. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να τσεκάρουν τον παίκτη, χωρίς όμως ακόμα να έχουν κάνει κίνηση για να τον αποκτήσουν.

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών, κάτι που ξέρουν καλά στο Λιμάνι. Μένει να δούμε κατά πόσο και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας, αλλά και μέχρι πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει οικονομικά ο Ολυμπιακός, μιας και ο ανταγωνισμός από τους συλλόγους του εξωτερικού θα είναι τεράστιος, ενώ στόχος τους ίδιου είναι να πάει σε κάποιο από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Με πληροφορίες από sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments