Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Χωρίς Καντουρί, Φιλίπε και Κούρτιτς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο

ΠΑΟΚ: Χωρίς Καντουρί, Φιλίπε και Κούρτιτς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προετοιμάζεται ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προετοιμάζεται ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (28/12, 20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), έχοντας τα γνωστά προβλήματα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία λόγω του οστικού οιδήματος που τον ταλαιπωρεί στην φτέρνα. Παράλληλα, οι Φιλίπε Σοάρες και Γιάσμιν Κούρτιτς έκαναν ξανά ατομικό πρόγραμμα προκειμένου σταδιακά να επανέλθουν. Ως εκ τούτου, θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση.

“Δύο μέρες πριν τη μάχη κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου κορυφώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Super League 2022-23.

Η προπόνηση της Δευτέρας (26.12) στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo. Στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν με τον προπονητή πάνω στο κομμάτι των επιθετικών αυτοματισμών, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την Τρίτη (27.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα”, αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Πηγή: sport24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments