Ζώδια

Κρίσιμες μέρες για τα ζώδια: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 28 Δεκεμβρίου

Κρίσιμες μέρες για τα ζώδια: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 28 Δεκεμβρίου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στις 28 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη, φέρνει ανοίγματα αισθηματικής φύσης, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι φιλοφρονήσεις.

Θα υπάρξουν τηλεφωνήματα, συναντήσεις, συναναστροφές, που θα τονώσουν τις διαθέσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες.

Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, άνετες και απελευθερωμένες. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα νέας σχέσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες και συναναστροφές. Ευκολία θα υπάρξει την εκδήλωση των συναισθημάτων, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, κατανόηση, δοτικότητα.

Τα χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να επανασυνδεθούν, λύσεις θα δοθούν, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Στις συζητήσεις ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεννόηση και αποδοχή, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για αποκαλύψεις, εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα. Ανοίγματα θα υπάρξουν και σε θέματα οικονομικής φύσης, ωστόσο τα ρίσκα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί ο ενθουσιασμός με τη λογική.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοήστε σε θέματα επαγγελματικής και αισθηματικής φύσης, δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψει γνωριμία αισθηματική μέσα σε χώρο εργασιακό, ή μέσα σε κάποιο κοινωνικό περιβάλλον. Προχωρήστε τα βήματα σας, στις προσεγγίσεις και στις επαφές σας θα λάβετε θετικές απαντήσεις, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε απόψεις και προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για να εκφραστείτε, να επικοινωνήσετε, να συζητήσετε και να περάσετε ευχάριστα, ίσως να προκύψουν και κάποιες νέες γνωριμίες. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές, θα έχετε τη δυνατότητα να ομαλοποιήσετε τις επαφές, να περάσετε ευχάριστα. Ανοιχτείτε συναισθηματικά, μιλήστε με αυθορμητισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, οργανώστε τις ενέργειες σας και περάστε μεθοδικά σε άμεσες επιδιώξεις. Στις συζητήσεις θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση, δώστε έμφαση στις εργασιακές σχέσεις, θα καταφέρετε να λύσετε αρνητικά ζητήματα με συναδελφικά άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, να βρείτε λύσεις, να πάρετε από κοινού αποφάσεις και να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Για τους χωρισμένους θα υπάρξει άνοιγμα επανασύνδεσης, προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, μιλήστε ξεκάθαρα για τις σκέψεις και τις ανασφάλειες σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για συμφιλίωση.

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να λύσετε εργασιακά ζητήματα. Τρέξτε τα βήματά σας, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, διατυπώστε προτάσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση και εφαρμογή. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μιλήστε ανοιχτά για τα αισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε προσεγγίσεις, θετικές θα είναι οι απαντήσεις που θα λάβετε. Αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες προσπαθήστε να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για τακτοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, στις επαφές και στις συζητήσεις σας, κοινωνικές ή οικογενειακές, θα περάσετε ευχάριστα, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, θα βρείτε τη συναισθηματική αποδοχή που αναζητάτε. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε ψυχολογικά, αφήστε στην άκρη της αγχωτικές σκέψεις, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για να επικοινωνήσετε με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε, ευχάριστες συζητήσεις θα γίνουν, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Τρέξτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα αποφεύγοντας την αναβολή και την καθυστέρηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε σε συναναστροφές και επαφές είτε αυτές έχουν να κάνουν με οικογενειακά σας πρόσωπα, είτε με φιλικά ή αισθηματικά. Θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα υπάρξει άνοιγμα για ουσιαστικές συζητήσεις, λύνονται προβλήματα που σας ρίχνουν την ψυχολογία. Στον αισθηματικό τομέα φλερτάρετε, θα υπάρξει δυνατότητα για νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κατανόηση, συμπόνια, ενσυναίσθηση, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τη θέση των τρίτων, με σωστό τρόπο θα ψυχολογήσετε τους χαρακτήρες και τις διαθέσεις. Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα τα πάτε πολύ καλά, στον επαγγελματικό τομέα η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε απόψεις και προτάσεις, συντονίστε τις ενέργειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις ιδέες που έχετε μέσα στο μυαλό σας, προσπαθήστε να τεκμηριώσετε, θα υπάρξει δυνατότητα να περάσουν οι προτάσεις σας σε πρακτικό επίπεδο αρκεί να είστε σε θέση να μιλήσετε με σωστά επιχειρήματα. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, εκδηλωθείτε, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας, ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, να ‘ρθείτε σε επαφή με τα πρόσωπα που περνάτε ευχάριστα, θα έχετε τη δυνατότητα να τονωθείτε ψυχολογικά. Τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, αρπάξτε τις ευκαιρίες, μιλήστε με άνεση και αυθορμητισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments