Αθλητισμός

Sold out ξανά η Λεωφόρος

Sold out ξανά η Λεωφόρος

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο για την 15η αγωνιστική και για άλλη μια φορά η παρουσία του κόσμου θα είναι δυναμική καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην Λεωφόρο την ερχόμενη Τετάρτη(28/12, 21:30,COSMOTE SPORT 1 HD ) κόντρα στον ΟΦΗ, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του μετά από τη επανέναρξη του πρωταθλήματος και στο ματς αυτό θα έχει την απόλυτη συμπαράσταση του κόσμου του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

 Αυτό μαρτυράει η “εξαφάνιση” όλων των εισιτηρίων για την αναμέτρηση δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα με τους Κρητικούς για την 15η αγωνιστική της Super League, με τη διοίκηση των πρασίνων να ενημερώνει την Δευτέρα (26/12) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως δεν έχουν απομείνει άλλα εισιτήρια για να διαθέσει στο κοινό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΟΦΗ εξαντλήθηκαν. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την υποστήριξη.

Πηγή: SPORT24

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments