Ελλάδα

Βιασμός 15χρονου: Στη διάθεση των αρχών δηλώνει μέσω του δικηγόρου του ο 17χρονος

Βιασμός 15χρονου: Στη διάθεση των αρχών δηλώνει μέσω του δικηγόρου του ο 17χρονος

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρου του στις αστυνομικές αρχές ο 17χρονος από την Αλβανία, ο οποίος εμπλέκεται στον βιασμό του 15χρονου

Εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρου του στις αστυνομικές αρχές ο 17χρονος από την Αλβανία, ο οποίος εμπλέκεται στον βιασμό του 15χρονου. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος που αναζητούσαν φέρεται να είχε φύγει εκτός Ελλάδας. Ωστόσο, όπως τους ανέφερε ο δικηγόρος του, ο πελάτης του βρίσκεται στη διάθεση των αρχών. «Πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση έχουν εντοπιστεί» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αστυνομικές Αρχές.  Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία του έβδομου ανηλίκου που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ωστόσο, όπως τους ανέφερε ο δικηγόρος του, ο πελάτης του βρίσκεται στη διάθεση των αρχών. «Πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση έχουν εντοπιστεί» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αστυνομικές Αρχές.

Ίλιον: «Έτσι ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός» – Τι είπε ο 15χρονος

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η περιγραφή του 15χρόνου για τον ομαδικό βιασμό του από ανήλικους στο Ίλιον, ενώ την ίδια ώρα αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, πέραν των συνολικά έξι ατόμων, που έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται συνολικά 6 εντάλματα σύλληψης για κορίτσια και δύο αγόρια, ο ένας εκ των οποίων, φέρεται να είναι ο πιο σκληρός της παρέας και ενδέχεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον 15χρονο, μπροστά στους συστηματικούς βιασμούς του βρίσκονταν και άλλα παιδιά, χωρίς να συμμετέχουν στη βίαιη πράξη. Ο ίδιος έκανε λόγο για τέσσερα κορίτσια.

«Θες κι εσύ;», ήταν η ερώτηση που είχαν κάνει οι κακοποιητές σε ένα από τα κορίτσια, σύμφωνα με το Mega.

«Υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στο βιασμό, αλλά δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι 4 κορίτσια. Η (…) είναι 14 χρονών και άλλες δύο είναι 15 χρονών. Για την 4η δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέ τα αγόρια. Όμως θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν αν θέλει και αυτή. «Θες κι εσύ;», της είπανε. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι για να ενοχληθούν», δήλωσε ο 15χρονος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments