Αθλητισμός

Μπαρτζώκας ή Ιτούδης ο νέος προπονητής του Ντόρσεϊ λένε στην Ιταλία

Μπαρτζώκας ή Ιτούδης ο νέος προπονητής του Ντόρσεϊ λένε στην Ιταλία

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - PRINT SCREEN

Μάλιστα μια κουβέντα που είχε ανοίξει για τους Ερυθρόλευκους αφορούσε, το αν θα αποχωρήσει κάποιος από τους Αμερικανούς στην περίπτωση που αποκτηθεί ο Ντόρσεϊ. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο και ο απόφοιτος του Όρεγκον θα ενισχύσει περαιτέρω το υπάρχον ρόστερ, χωρίς ν' αναπληρώσει κανέναν.

Ολυμπιακός Τάιλερ Ντόρσεϊ : Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ  αναμένεται να μείνουν στο κόλπο της απόκτησής του ο Ολυμπιακός και η Φενέρ. Οι δύο ομάδες, δηλαδή, με τις περισσότερες πιθανότητες για να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα μια κουβέντα που είχε ανοίξει για τους Ερυθρόλευκους αφορούσε, το αν θα αποχωρήσει κάποιος από τους Αμερικανούς στην περίπτωση που αποκτηθεί ο Ντόρσεϊ. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο και ο απόφοιτος του Όρεγκον θα ενισχύσει περαιτέρω το υπάρχον ρόστερ, χωρίς ν’ αναπληρώσει κανέναν.

Η αρχή έχει γίνει με τον Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος θα συνεχίσει κανονικά να φορά τη φανέλα των Πειραιωτών τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της σεζόν, ενώ και ο Αϊζάια Κάνααν δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει, καθώς κι εκείνος θα μείνει για τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Πηγή: SPORTDOG

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments