Διεθνή

Μαρία: Ιστορίες γερμανικών και αριστερών επανορθώσεων

Μαρία: Ιστορίες γερμανικών και αριστερών επανορθώσεων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου/rosa.gr

Οι άνθρωποι του γερμανικού Spiegel επανορθώνουν με σημερινό δημοσίευμά τους τη ζημία, που προκάλεσαν

Οι Γερμανοί επανορθώνουν. Όχι πάντα, αλλά, αυτήν την φορά, οι άνθρωποι του γερμανικού Spiegel επανορθώνουν με σημερινό δημοσίευμά τους τη ζημία, που προκάλεσαν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και την Ελλάδα με την υπόθεση της δήθεν νεκρής, ανήλικης Μαρίας, η οποία απασχόλησε την κοινή γνώμη μας τον περασμένο Αύγουστο.

«Δεν πρόκειται να αναρτήσουμε ξανά στην ιστοσελίδα τα προηγούμενα δημοσιεύματα για την υπόθεση της Μαρίας, ούτε σε επεξεργασμένη μορφή. Θα έπρεπε να διορθωθούν πάρα πολλά για να γίνει αυτό. Αντ’ αυτού δημοσιεύουμε εδώ τα αποτελέσματα της εις βάθος έρευνάς μας», αναφέρει το δημοσίευμα του Spiegel.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος εκφράζει την ικανοποίησή του για τη γερμανική επανόρθωση, αφού «ακόμα και το Spiegel ζητά σήμερα συγγνώμη για τα όσα έγραφε τον Αύγουστο σχετικά με τη νησίδα του Έβρου και τον δήθεν θάνατο του 5χρονου κοριτσιού. Είχε, άλλωστε, πράξει το ίδιο και η εμπλεκόμενη ΜΚΟ».

Απομένει η δημόσια τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μένει πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένος από την εξέλιξη. Το ζήτημα είχε όλα τα υλικά μιας νίκης της σύγχρονης πολιτισμικής αριστεράς. Μετανάστευση, ρατσιστικά στερότυπικά, ξενοφοβικά σύνδρομα, ανθρωπιισμός με σοσιαλιστικό πρόσωπο, η ανάγκη να τα «βρούμε» με τους γείτονες, ευαισθησμένες ΜΚΟ, η κυβέρνηση της δεξιάς, ο αδίστακτος μητσοτακισμός, ο αριβίστας Κούλης.

Η τουρκολαγνεία πέφτει όμως στο κενό ή, ακόμη ακριβέστερα, την επαναφέρει στην τάξη των πραγματικών διαστάσεών το σημερινό ράπισμα του Spiegel. Εύλογα ο κ. Θεοδωρικάκος περιμένει τη «συγγνώμη» του ΣΥΡΙΖΑ και του δομομαρξιστικού επιτελείου του. Ο πρόεδρος όμως λείπει, η επανόρθωση μπορεί να περιμένει, ο Τσίπρας έχει άλλες μέριμνες – επισκέπτεται τον λαοπρόβλητο, οραματιστή ηγέτη Λούλα, κάπου στον Αμαζόνιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments