Ζώδια

Ζώδια: Τα Σενάρια που αλλάζουν τη ζωή σας για το 2023

Ζώδια: Τα Σενάρια που αλλάζουν τη ζωή σας για το 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύπτουμε πώς το Σύμπαν προωθεί την ανάπτυξη και σας προετοιμάζει για επιτυχία!

Ο σοφός Κρόνος δημιουργεί την ατμόσφαιρα και καθώς ταξιδεύει με τον επαναστατικό Υδροχόο μεταξύ Ιανουαρίου και αρχές Μαρτίου, σας ενθαρρύνει να απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς και να ξεπεράσετε τα όρια σας. Όταν ο Κρόνος περνά τον υπόλοιπο χρόνο στους συμπονετικούς Ιχθείς, η συγχώρεση, η κατανόηση και η τελική θεραπεία είναι ο στόχος.

Ο μικροσκοπικός Πλούτωνας κάνει ένα μεγάλο άλμα στον επαναστατικό Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου, δημιουργώντας σενάρια που αλλάζουν τη ζωή. Αυτή είναι μια από τις πιο αναμενόμενες διελεύσεις της δεκαετίας μας, επομένως να είστε σε επιφυλακή για σημαντικές αλλαγές που θα επηρεάσουν τα πράγματα με άνευ προηγουμένου τρόπο τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο!

Ο επαναστάτης Ουρανός, ο ηγέτης του καινοτόμου Υδροχόου, ειρωνικά, συνοδεύεται από συντηρητικό, πρακτικό Ταύρο και φέτος όλο το χρόνο. Προωθεί επίσης τη διαφυγή των περιορισμών, ιδιαίτερα των οικονομικών. Εξερευνήστε πρωτοποριακές επενδυτικές στρατηγικές, αλλά κάντε το έχοντας το μυαλό σας μακροπρόθεσμα.

Καθώς ο επεκτατικός Δίας ξοδεύει χρόνο στον άμεσο, αυθόρμητο Κριό μεταξύ Ιανουαρίου και μέσα Μαΐου, η ζωή σας τρέχει πολύ γρήγορα και η καλή τύχη είναι άμεσο αποτέλεσμα του να μην σκέφτεστε υπερβολικά τα πράγματα. Από εκεί, ο σταθερός Ταύρος παίρνει τη σειρά του ως υπομονετικός οικοδεσπότης του Δία, αλλάζοντας εντελώς τη γενική ενέργεια. Μείωσε την ταχύτητά σου και περίμενε το πεπρωμένο σου να κάνει την δουλειά του , γιατί στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, όλα τα καλά έρχονται σε αυτούς που ξέρουν περιμένουν.

Κριός, Λέων και Τοξότης

Οδηγούμενα από τον ενθουσιασμό, τα ζώδια σας ευδοκιμούν όταν ο τυχερός Δίας περνά χρόνο με το φλογερό βασικό ζώδιο της φωτιάς τον Κριό. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρατηθείς τώρα. Χρησιμοποιήστε την αυτοπεποίθηση αυτής της διέλευσης για να πιστέψετε στον εαυτό σας και να δημιουργήσετε τις δικές σας ευκαιρίες!

Θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε μερικά επικίνδυνα ρισκα κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης και της ηλιακής έκλειψης, επίσης στον ισχυρό Κριό, στα τέλη Απριλίου, και δεν θα ακούτε κανέναν. Δυστυχώς για εσάς τα ζώδια της φωτιάς, μερικές φορές πρέπει να μάθετε με τον δύσκολο τρόπο.

Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος

Γνωστοί ως οι καλύτεροι φορείς επικοινωνίας του ζωδιακού κύκλου, η περιέργειά σας και η δίψα σας για γνώση σας ωθούν να είστε τρομεροί αναζητητές πληροφοριών φέτος. Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης του Υδροχόου, λατρεύει να προωθεί την εξέγερση και την επαναστατική δράση, αλλά σας προτρέπει να προσεγγίσετε τις ευκαιρίες μάθησης με λογική και υπομονή καθώς συνεργάζεται ξανά με το σταθερό ζώδιο της γης, τον Ταύρο.

Αν λαχταράτε μεγάλες αναταράξεις, θα απολαύσετε την πολυαναμενόμενη αλλαγή του Πλούτωνα από τον σταθερό Αιγόκερω στον επαναστατικό Υδροχόο. Αν και η παραμονή του είναι σύντομη, έχει μια έκρηξη που δεν θα ξεχάσετε σύντομα!

Ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς

Ο Διαισθητικός Ποσειδώνας συνεχίζει τη συνεργασία του με τους Ιχθείς, το ευαίσθητο ζώδιο του νερού που κυβερνά, έτσι μπορείτε να περιμένετε ότι η διαίσθησή σας θα είναι εκπληκτικά ακριβής. Τα όνειρά σας θα είναι επίσης ζωντανά και συμβολικά των γεγονότων , οπότε δώστε προσοχή σε αυτές τις πολύτιμες ενδείξεις από το υποσυνείδητό σας.

Ο με ισχυρή θέληση Κρόνος περνάει χρόνο με τους ευγενικούς Ιχθύες, στέλνοντάς σας σε μια μοναχική αναζήτηση για ηρεμία και ισορροπία . Μία από τις δύο εντυπωσιακές σεληνιακές εκλείψεις του έτους θα είναι στον μυστηριώδη Σκορπιό ενώ η Σελήνη είναι πανσέληνος στις αρχές Μαΐου, προσθέτοντας ενθουσιασμό και ίντριγκα στη ζωή σας και σας στέλνει σε αναζήτηση βαθύτερου νοήματος μέσω της μεταμόρφωσης κάτω από αυτή την έντονη σεληνιακή ενέργεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments