Ελλάδα

Λέσβος: «Άνοιξα τα μάτια και είδα τη μαμά μου» – Τα πρώτα λόγια του 17χρονου που ξύπνησε από τρίμηνο κώμα

Λέσβος: «Άνοιξα τα μάτια και είδα τη μαμά μου» – Τα πρώτα λόγια του 17χρονου που ξύπνησε από τρίμηνο κώμα

Πηγή Φωτογραφίας: xerolas.gr

Για περισσότερους από τρεις μήνες ο 17χρονος Ταξιάρχης νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Μυτιλήνης μετά από τροχαίο, χωρίς να έχει καμία επαφή με το περιβάλλον.

Για περισσότερους από τρεις μήνες ο 17χρονος Ταξιάρχης νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Μυτιλήνης μετά από τροχαίο, χωρίς να έχει καμία επαφή με το περιβάλλον. Ωστόσο, ξύπνησε εκπλήσσοντας τους πάντες!«Όταν άνοιξα τα μάτια μου από το κώμα είδα τη μητέρα μου, προσπάθησα να ανοίξω το στόμα μου και να της μιλήσω αλλά δεν έβγαινε η φωνή μου. Δεν το πίστευε η μαμά μου. Ήταν και οι γιατροί δίπλα μου και τους έλεγε η μαμά μου: «Μου μιλάει το παιδί μου». Είχαν σοκαριστεί όλοι… Πραγματικά είναι ένα μεγάλο θαύμα αυτό που ζω», λέει ο 17χρονος Ταξιάρχης από τη Μυτιλήνη, συγκλονίζοντας!Ο 17χρονος, που έζησε το θαύμα περνά μηνύματα ζωής στους νέους μέσα από τη δική του…

Για περισσότερους από τρεις μήνες ο 17χρονος Ταξιάρχης νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Μυτιλήνης μετά από τροχαίο, χωρίς να έχει καμία επαφή με το περιβάλλον. Ωστόσο, ξύπνησε εκπλήσσοντας τους πάντες!

«Όταν άνοιξα τα μάτια μου από το κώμα είδα τη μητέρα μου, προσπάθησα να ανοίξω το στόμα μου και να της μιλήσω αλλά δεν έβγαινε η φωνή μου. Δεν το πίστευε η μαμά μου. Ήταν και οι γιατροί δίπλα μου και τους έλεγε η μαμά μου: «Μου μιλάει το παιδί μου». Είχαν σοκαριστεί όλοι… Πραγματικά είναι ένα μεγάλο θαύμα αυτό που ζω», λέει ο 17χρονος Ταξιάρχης από τη Μυτιλήνη, συγκλονίζοντας!

Ο 17χρονος, που έζησε το θαύμα περνά μηνύματα ζωής στους νέους μέσα από τη δική του περιπέτεια:

«Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μήνυμα σε όλους τους νέους εκεί έξω να μην οδηγούν μετά από αλκοόλ και να φορούν πάντα κράνος. Ελπίζω η δική μου περιπέτεια να περάσει σημαντικά μηνύματα», αναφέρει ο ίδιος.

Ρεπορτάζ του MEGA για την υπόθεση του 17χρονου που συγκλονίζει:

Ο νεαρός βρισκόταν σε κώμα μετά από σοβαρό τροχαίο το βράδυ της 28ης Αυγούστου και οι ελπίδες ότι θα επανέλθει, ήταν ελάχιστες. Ωστόσο, ξύπνησε σαν από θαύμα λίγες ημέρες πριν την γιορτή των Ταξιαρχών, εκπλήσσοντας τους πάντες!

Πηγή: xerolas.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments