Ζώδια

Τι θα συμβεί στην ερωτική μας ζωή με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου

Τι θα συμβεί στην ερωτική μας ζωή με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι

Κάθε χρόνο, στο ξεκίνημα της χρονιάς όλοι μας βάζουμε κάποιους στόχους, άλλοι προσωπικούς και άλλοι επαγγελματικούς, τους οποίους η επιθυμία μας είναι να τους υλοποιήσουμε. Για κάποιους, ένας από τους στόχους της φετινής χρονιάς είναι να δουν με μεγαλύτερη ψυχραιμία την προσωπική τους ζωή, και να αλλάξουν τον τρόπο που συμπεριφέρονται στο ταίρι τους.

Την δυνατότητα αυτή θα τους την δώσει η Αφροδίτη, η οποία στο ξεκίνημα της χρονιάς, και συγκεκριμένα στις 03/01 στις 04:08 π.μ. θα κάνει την είσοδο της στο αέρινο και συναισθηματικά ψυχρό θα λέγαμε, ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 27/01 στις 04:31 π.μ., όπου θα κάνει την είσοδο της στους Ιχθύς.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα αλλάξουμε σημαντικά τον τρόπο που λειτουργούμε στην ερωτική μας ζωή, καθώς θα καταφέρουμε να πάρουμε τις αποστάσεις που είναι απαραίτητες, με άλλα λόγια, αυτό που πραγματικά θέλουμε πολύ έντονα είναι να έχουμε την ελευθερία μας, μέσα στην σχέσεις μας, και να δούμε την ερωτική μας ζωή με πιο ψύχραιμη ματιά, ως παρατηρητές.

Αυτό σημαίνει ότι στο ξεκίνημα της χρονιάς, αυτό που θα κυριαρχήσει στην ερωτική μας ζωή θα είναι η λογική και όχι το συναίσθημα, ενώ από την άλλη πλευρά αυτό που θα μας απασχολήσει πολύ έντονα, θα είναι οι φίλοι μας, η κοινωνική μας ζωή αλλά θέματα κοινωνικού ή πολιτικού ενδιαφέροντος.

Στις προσωπικές μας σχέσεις θα μας γοητεύσουν εύστροφοι άνθρωποι με αντίληψη, έξυπνο μυαλό, ελεύθερο πνεύμα και γνώσεις, δηλαδή με άλλα λόγια ξεχωριστές και έξω από τα συνηθισμένα φυσιογνωμίες, οι οποίοι θα δείχνουν ιδιαίτερα αγάπη σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα, και όχι τόσο όμορφα εξωτερικά άτομα. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο θα παρατηρήσουμε γύρω μας να δημιουργούνται ασύμβατες σχέσεις στις οποίες θα κυριαρχεί η διαφορετικότητα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόο θα είναι τόσο τα ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί), όσο και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες) τα οποία θα δουν την ερωτική τους ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο παράλληλα όμως θα έχουν και σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες , ενώ για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) θα δουν την ερωτική τους ζωή να αλλάζει καθώς θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι

  • Στις 04/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία (01ο 37’), υπόσχεται τυχερές γνωριμίες και ευκαιρίες στην προσωπική τους ζωή τόσο στους Υδροχόους και τους Λέοντες όσο και στους Κριούς και στους Ζυγούς των 2 πρώτων ημερών αλλά και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 09/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Άρη (08ο 11’), θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική ζωή των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 15/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό (14ο 58’), θα προκαλέσει ανατροπές, απρόσμενες εξελίξεις αλλά και χωρισμούς στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 22/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο (24ο 47’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής και να δείξουν με πράξεις και όχι με λόγια τα συναισθήματα τους.

Ας δούμε πως θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου.

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες και εξωστρεφείς περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται νέες και άκρως ενδιαφέρουσες γνωριμίες, και θα γοητευτείτε από ιδιαίτερα έξυπνους ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα, επίσης είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να δεχτείτε και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια φιλική σχέση χρόνων να εξελιχθεί σε ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέους στόχους θα βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι για εσάς η κινητήριος δύναμη καθώς θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους φιλόδοξους επαγγελματικούς σας στόχους, ιδιαίτερα εσάς που ετοιμάζεστε να προχωρήσετε σε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, βασικό σας στόχος είναι να βελτιώσετε την εικόνα σας, ενώ κάποιοι από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από το χώρο της εργασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο ανάλαφροι και χαρούμενοι νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα λειτουργήσει θετικά για εσάς, αφού θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση, ώστε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία να αρχίσετε να δουλεύετε για την υλοποίηση των μελλοντικών επαγγελματικών σας στόχων. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού να ανανεώσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, αρχικά θα βοηθήσει όσους από εσάς έχετε εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία, διατροφές) να τακτοποιήσετε, ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες, τις οποίες καλό θα ήταν όσο διαρκεί ο ανάδρομος Ερμής να της μελετήσετε με προσοχή. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα αναθερμανθεί.

ΛΕΩΝ

Μια ευχάριστη περίοδο ξεκινά για τις σχέσεις σας. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βγάλει από το τέλμα, καθώς θα φέρει ξαφνικές ανατροπές και αλλαγές τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στις συνεργασίες σας. Αυτό σημαίνει ότι όσο γρηγορότερα προσαρμοστείτε στις αλλαγές τόσο το καλύτερο για εσάς. Ειδικά σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές και νέα πρόσωπα θα κάνουν δυναμικά την είσοδο τους στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια έντονη και ιδιαίτερα αποδοτική καθημερινότητα ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, αρχικά θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ παράλληλα θα μάθετε ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μέσα από τις ομάδες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας, αρκεί να μην προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της επιρροής της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – ανάδρομου Ουρανού. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν και ερωτικά μπερδέματα με ένα συνάδελφο σας

ΖΥΓΟΣ

Την χαρά του έρωτα και της δημιουργίας θέλετε να ζήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετικές εξελίξεις θα φέρει σε εσάς, αφού, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, για τα οποία είστε έτοιμοι να δουλέψετε με ιδιαίτερο πάθος και όρεξη. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι έχουν την δυνατότητα να έρθουν και πάλι πολύ κοντά με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα φλογερό έρωτα με ένα άτομο το οποίο θα κερδίσει το μυαλό τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειας και να δώσετε λύσεις στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, από παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε και με τον χώρο του σπιτιού σας προχωρώντας είτε σε μια ανακαίνιση είτε σε αλλαγές στη διακόσμηση του. Από τη άλλη πλευρά, θα καταφέρετε μετά από καιρό να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετός θα είναι ο πρώτος μήνας της χρονιάς για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να γοητεύσετε τους συνομιλητές σας κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, αναδεικνύοντας τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπλεχτείτε σε μια ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστα νέα για το πορτοφόλι σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα έχει για εσάς σημαντικά οικονομικά οφέλη, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε και την παρουσία στο χώρο της δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό να κάνετε για αυτούς και γλυκά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τέλος σε μια περίοδο έντονης εσωστρέφειας θα δώσετε εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς, αφού, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για εσάς. Ετοιμαστείτε λοιπόν σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα και ευχάριστε ανατροπές στην προσωπική σας ζωή, ενώ, παράλληλα κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας διαπραγματεύσεων, δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για να πετύχετε και τους επαγγελματικούς σας στόχου. Όσο για τους νέους έρωτες, αυτοί θα είναι ανατρεπτικοί και γιατί όχι με άτομα εντελώς ασύμβατα με εσάς και την στάση ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ

Έρωτες στο παρασκήνιο ετοιμαστείτε να ζήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο, ευνοεί τις μυστικές συζητήσεις και κρυφές οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός κρυφού έρωτα.

Με πληροφορίες από oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments