Ζώδια

4 Ζώδια Που Θα Βρουν Το άλλο τους μισό Το 2023

4 Ζώδια Που Θα Βρουν Το άλλο τους μισό Το 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το 2023, τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας αλλάζουν ζώδια και αντιπροσωπεύουν τεράστιες αλλαγές στις σχέσεις κάθε ζωδίου και στον τρόπο που αγαπάτε.

Η χρονιά ξεκινά με τον Άρη, τον πλανήτη του πάθους και της δράσης, να στρέφεται σε ευθεία πορεία στις αρχές Ιανουαρίου στους Διδύμους.

Ωστόσο, θα περάσει άλλους τρεις μήνες σε αυτό το ζώδιο του αέρα, βοηθώντας σας να εστιάσετε στην επικοινωνία γύρω από την οικειότητα στις σχέσεις σας και στα σχέδια για αυτό που θέλετε εσείς και ο σύντροφός σας για το μέλλον.

Ιχθύες .

Το 2023 αρχίζει με εξαιρετικές αστρολογικές προσδοκίες, έχοντας τόσο τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας αλλά και τον Δία να κατευθύνεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο Ποσειδώνας έχει να κάνει με τα όνειρα και την άνευ όρων αγάπη ενώ ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και δημιουργεί επέκταση σε όλους τους τομείς που αγγίζει. Αυτό σας οδηγεί σε μια φάση μεγαλύτερης αποφασιστικότητας καθώς ο Δίας στον Κριό ενεργοποίησε την αίσθηση της αξίας , σας δείχνει τι και ποιόν θέλετε περισσότερο.

Αυτό δίνει τον τόνο για το 2023 καθώς και η μετακίνηση του Κρόνου από τον Υδροχόο στους Ιχθείς. Ο Κρόνος είναι γνωστός ως ο άρχοντας του χρόνου και του κάρμα . Ο Κρόνος περιβάλλεται από δακτυλίους που συχνά υποδεικνύουν την ανάγκη να μάθετε τα όρια όταν αυτός ο πλανήτης κινείται σε ένα συγκεκριμένο μέρος της ζωής σας. Ενώ ο Κρόνος μπορεί συχνά να σας παραδώσει πιο σκληρά μαθήματα καθώς μετακινείται στο δικό σας ζώδιο των Ιχθύων, σας βοηθά να φτάσετε στην επόμενη φάση της ζωής.

Ό,τι κι αν ξεκινήσατε στη ρομαντική σας ζωή πρόκειται να μετατραπεί σε ένα νέο κεφάλαιο. Αυτή είναι ενέργεια δέσμευσης και θα αντιπροσωπεύει μια αλλαγή από την οποία δεν υπάρχει επιστροφή. Ο Κρόνος στους Ιχθύες όμως λειτουργεί διαφορετικά από ό,τι σε άλλα ζώδια, καθώς αυτό το ρομαντικό ζώδιο του νερού έχει να κάνει με την άνευ όρων αγάπη και πνευματικότητα, οπότε ο Κρόνος θα υιοθετήσει αυτές τις αρχές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αφήνοντας πίσω την αποστασιοποίηση του Υδροχόου.

Αυτή είναι η στιγμή να αποφασίσετε επιτέλους τι είδους σχέση θέλετε πραγματικά και πόσο μακριά θα φτάσετε για να την πετύχετε. Η χρονιά που έρχεται υπόσχεται όχι μόνο περισσότερο ρομαντισμό αλλά και μεγαλύτερη δέσμευση. Είστε έτοιμος να μπείτε σε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της ερωτικής σας ζωής.

Σκορπιός

Οι εκλείψεις του 2023 είναι η μεγάλη ιστορία εδώ μαζί με το stellium στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου. Οι Εκλείψεις κινούνται στο ζώδιό σας και σε αυτό του Ταύρου από το 2022 και θα συνεχίσουν να το κάνουν με μια Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου και στη συνέχεια μια Έκλειψη στον Ταύρο στις 14 Οκτωβρίου 2023.

Οι εκλείψεις άνοιξαν το δρόμο για τη δική σας προσωπική ανάπτυξη και για τη ρομαντική σας σχέση. Εάν ο σύντροφός σας ή ο υποψήφιος σύντροφός σας έχει Κριό ή Ζυγό στον χάρτη του, τότε αυτή μπορεί να είναι μια μεγάλη χρονιά και για τους δυο σας καθώς οι άλλες δύο εκλείψεις που θα συμβούν τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθούν σε αυτά τα δύο ζώδια. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί και οι δύο να περνάτε μια τεράστια φάση ανάπτυξης για να σας βοηθήσουν να εισαγάγετε ένα νέο ρομαντικό μέλλον.

Η έκλειψη στο δικό σας ζώδιο τον Μάιο θα είναι σημαντική για να αναγνωρίσετε πόσο έχουν αλλάξει τα συναισθήματά σας, όχι απαραίτητα για τον σύντροφό σας, αλλά για την αγάπη και τι συνιστά μια υγιή σχέση. Αυτό σας επιτρέπει να νιώσετε ότι η συναισθηματική αύρα του 2022 μπορεί να καταλαγιάσει και μπορείτε να επιστρέψετε στη δημιουργία της σχέσης που επιθυμείτε.

Στα μέσα Μαΐου εμφανίζεται ένα stellium, που σημαίνει μια ομάδα πέντε ή περισσότερων πλανητών, στον Ταύρο, το ζώδιο που κυβερνά τις ρομαντικές σας σχέσεις, φέρνοντας μια τόσο αναγκαία νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή. Όχι μόνο θα υπάρχουν πολλοί πλανήτες μέσα στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, αλλά η Νέα Σελήνη θα εμφανιστεί επίσης εδώ βοηθώντας σας να απορρίψετε πλήρως το παρελθόν.

Τα μεγάλα νέα όμως είναι η ολική έκλειψη στα τέλη Οκτωβρίου . Αυτό θα φέρει όχι μόνο την πραγματικότητα στα όνειρά σας, αλλά και την ικανότητα να βρείτε ευγνωμοσύνη για τη διαδικασία που σας έφερε εδώ.

Τοξότης

Η ανάπτυξη είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα στη ζωή και τη ρομαντική σας σχέση και φέτος αυτό ακριβώς πρόκειται να αποκτήσετε.Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε το αναπόφευκτο κόστος της αλλαγής. Για να απελευθερώσετε την ιδέα ότι με κάποιο τρόπο μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά χωρίς να αφήσετε κανέναν ή τίποτα πίσω και να αναγνωρίσετε ότι η αλλαγή συμβαίνει όταν είναι προορισμένη, όχι όταν τη θέλετε.

Ο Άρης στρέφεται σε ευθεία πορεία στους Διδύμους στις αρχές Ιανουαρίου. Η ενέργεια των Διδύμων είναι το πολικό σας ζώδιο και αντιπροσωπεύει τις ρομαντικές σας σχέσεις. Κάθε φορά που βλέπετε τον Δίδυμο να έρχεται, μπορείτε να ξέρετε ότι θα υπάρξει μια επίδραση στην ερωτική σας ζωή.

Καθώς ο Άρης στρέφεται σε ευθεία πορεία, αυτές οι αλλαγές που έχετε σκεφτεί να κάνετε πρόκειται να πάρουν μια στροφή προς την πραγματικότητα. Αλλά ο Άρης θα συνεχίσει να κινείται σε αυτό το ζώδιο μέχρι τα τέλη Μαρτίου, πράγμα που σημαίνει ότι οι πρώτοι τρεις μήνες του έτους αφορούν αλλαγές στις αισθηματικές σας σχέσεις.

Κάτι πρέπει να τελειώσει, ώστε να μπορέσετε επιτέλους να αγκαλιάσετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, ή πρόκειται να επιτρέψετε επιτέλους στον εαυτό σας να προχωρήσει σε κάτι που πάντα ήξερες ότι προοριζόταν για εσάς. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό θα φέρει θετικά βήματα δράσης.

Ο Κρόνος, ο άρχοντας του χρόνου και του κάρμα, μετακομίζει στους Ιχθύες και ετοιμάζεται να διασχίσει τον τομέα της ζωής σας που κυβερνά το σπίτι, την οικογένεια, ακόμη και τα τραύματα των προγόνων. Η λήψη ρομαντικών αποφάσεων για να κατευνάσετε τα μέλη της οικογένειας, τους φίλους ή ακόμα και αυτό το εσωτερικό παιδί που είναι μέσα σας πρόκειται να τελειώσει. Η πνευματικότητα θα αρχίσει να κυβερνά τη ζωή σας και μια αλλαγή στο περιβάλλον του σπιτιού σας είναι πιθανή.

Λέων

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, της οικειότητας και της σωματικής ευχαρίστησης — και φέτος πρόκειται να μεταβεί στον Υδροχόο, το πολικό σας ζώδιο.

Ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει τις ρομαντικές σας σχέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι καθώς ο Πλούτωνας μετακινείται σε αυτό το ελεύθερο πνεύμα, θα φέρει κάποια θετική ενέργεια που χρειάζεστε στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο μια γεύση, καθώς θα καταλήξει να επιστρέψει στον Αιγόκερω προτού τελικά αναδυθεί ξανά και να μείνει για τα επόμενα είκοσι χρόνια στον Υδροχόο.

Αλλά υπάρχουν μεγάλα μαθήματα εδώ για σένα Λέοντα. Αφού αφιερώσατε τόσο πολύ χρόνο στοχαζόμενοι την καριέρα σας και μάθατε πιο βαθιά για τον εαυτό σας, αυτή είναι μια ευκαιρία να επιστρέψετε στην αγάπη. Τα τελευταία χρόνια, αναρωτηθήκατε αν ήταν γραφτό να αγαπήσετε ξανά. Αν ήσασταν καλύτερα μόνοι ή αν ήσασταν προορισμένοι να μείνετε μόνοι στη ζωή σας.Από πολλές απόψεις χάσατε την ελπίδα να προσελκύσετε κάποιον για να μοιραστείτε τη ζωή σας. Αλλά η θητεία του Πλούτωνα στον Υδροχόο φέτος επιτρέπει στην ελπίδα να ανθίσει ξανά στην αγάπη.

Θα καταλήξετε να προσελκύσετε έναν νέο σύντροφο ή να είστε σε θέση να ανακαλύψετε ξανά μια βαθύτερη σχέση με έναν υπάρχοντα σύντροφο.

Ακόμα κι αν η σχέση σας είχε γίνει περισσότερο συναλλακτική παρά ρομαντική, φέτος θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξέρετε πώς να ανακτήσετε αυτή τη μαγεία.

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο Υδροχόος κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Προχωρά και αγαπά με τους δικούς του ιδιόμορφους ρυθμούς , οπότε είναι απίθανο οτιδήποτε συμβατικό να καταλήξει να λειτουργεί, αντ’ αυτού πρόκειται απλώς να αναγνωρίσει τι είναι καλό και να αφήσει όλα τα άλλα να φύγουν.

Με πληροφορίες από astro – live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments