Ζώδια

Σύνοδος Αφροδίτης και Πλούτωνα ζήσαμε την Πρωτοχρονιά 2023: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο παράνομος έρωτας;

Σύνοδος Αφροδίτης και Πλούτωνα ζήσαμε την Πρωτοχρονιά 2023: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο παράνομος έρωτας;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στις 01/01/2023 η Αφροδίτη στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου θα συναντήσει τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, μια όψη η οποία αποτελεί πρόκληση ιδιαίτερα για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις τελευταίες μοίρες αυτών των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ Κάτω από την επιρροή της συνόδου Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ο τομέας της καριέρας γίνεται ένα πεδίο μάχης. Το να ανεβείτε κοινωνικά και να επιτύχετε τους υψηλούς σας στόχους αποτελεί κατά κάποιο τρόπο ζήτημα ζωής και θανάτου. Πρέπει λοιπόν πάση θυσία να αποδείξετε την αξία σας στους συνεργάτες σας αλλά κυρίως στους ανωτέρους σας και δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε κάθε μέσο για να πάρετε αυτό που θέλετε. Άλλωστε θα σας δοθεί η ικανότητα να ασκήσετε μεγάλη επιρροή στους γύρω σας και να τους πάρετε με το μέρος σας. Είναι βέβαιο ότι κάτι αλλάζει στα επαγγελματικά σας, στην κοινωνική σας εικόνα ή στους στόχους σας και πρέπει να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν σας ωφελεί προκειμένου να εξελιχθείτε. Ωστόσο, μπορεί να αισθανθείτε ότι κάποια άτομα από τον επαγγελματικό χώρο προσπαθούν να σας σαμποτάρουν διότι σας ζηλεύουν ή νιώθουν ότι απειλούνται από εσάς. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πάθος και την δύναμη που έχετε τώρα στα χέρια σας και μην πέσετε στην παγίδα να εμπλακείτε μέσα σε ψυχοφθόρα παιχνίδια εξουσίας τα οποία θα είναι καταστροφικά για την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ Η σύνοδος του κυβερνήτη σας της Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, έρχεται για να αλλάξει ριζικά την κοσμοθεωρία σας και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις γύρω σας. Κάποιες εμπειρίες που θα βιώσετε τώρα θα είναι τόσο ισχυρές που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε κάποιες από τις απόψεις και τα πιστεύω που είχατε έως τώρα. Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης υπάρχει μια επιτακτική ανάγκη να παθιαστείτε με ένα νέο όραμα το οποίο θα δώσει νόημα στη ζωή σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους οι οποίοι θα σας παρασύρουν σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και φιλοσοφία ζωής ή να κάνετε ένα ταξίδι το οποίο θα ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Κάποιοι άλλοι μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε κατεύθυνση σπουδών και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας προσφέρει περισσότερη ευχαρίστηση. Η επιρροή που ασκείτε τώρα στο μυαλό των γύρω σας θα είναι πολύ ισχυρή, επομένως εκμεταλλευτείτε την για να προωθήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω έρχεται για να γεμίσει πάθος, ένταση και σεξουαλικότητα τη σχέση σας με το σύντροφο σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας και δεν αποκλείεται μάλιστα να προσπαθήσετε να επιβληθείτε στον άλλον και να ασκήσετε εξουσία πάνω του. Θα βιώσετε κρίσεις μέσα στις σχέσεις σας κάτω από αυτή την επιρροή και θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να σκεφτείτε αντικειμενικά. Μπορεί κάποιοι από εσάς να φτάσετε στο σημείο εμμονής και να κάνετε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας παρασύρουν σε σκοτεινά μονοπάτια και σε συμπεριφορές οι οποίες θα είναι καταστροφικές για τις σχέσεις σας. Μυστικοί έρωτες και κρυφές σχέσεις μπορεί τώρα να λήξουν ή να περάσουν μέσα από μια κρίση. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά θέματα, νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια και θα έρθετε αντιμέτωποι με γεγονότα τα οποία θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεστε κληρονομικά, φορολογικά ζητήματα ή χρήματα που αφορούν το σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει ριζικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ίσως κάποια πολύ δυναμικά γεγονότα να σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι έχει έρθει η ώρα να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους οι οποίοι δεν σας προσφέρουν ευχαρίστηση και να κάνετε χώρο για κάτι νέο στη ζωή σας. Αν παραμείνετε σε καταστάσεις μόνο και μόνο από φόβο και ανασφάλεια, τότε είναι πολύ πιθανό στην πορεία να έρθετε αντιμέτωποι με ακραίες και τοξικές συμπεριφορές οι οποίες θα σας προβληματίσουν. Οι σχέσεις σας τώρα είναι ένα πεδίο μάχης μέσα στο οποίο ένας από τους δύο προσπαθεί να επικρατήσει και να αποκτήσει τον έλεγχο. Ίσως κάτω από αυτή την επιρροή να έλκετε άτομα τα οποία είναι κτητικά, χειριστικά και εμμονικά ή σας καταπιέζουν με κάποιο τρόπο, ενώ κάποιοι άλλοι θα γνωρίσετε ανθρώπους οι οποίοι θα μεταμορφώσουν τη ζωή σας και θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας. Δώστε μεγάλη σημασία σε όσους έχετε δίπλα σας αυτές τις ημέρες καθώς θα μάθετε πολλά για τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΛΕΩΝ Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είναι πολύ πιθανό να σας βάλει σε μια διαδικασία να κινηθείτε πιο υπόγεια και παρασκηνιακά προκειμένου να ισχυροποιήσετε την θέση σας μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και να ασκήσετε μεγαλύτερη επίδραση στους γύρω σας. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα περάσουν κρίσεις οι οποίες θα φέρουν ριζικές αλλαγές και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αλλάξουν χώρο εργασίας ή αντικείμενο απασχόλησης. Ό,τι κάνετε είναι σημαντικό να το κάνετε με πάθος και να μην βυθίζεστε σε μια ρουτίνα η οποία δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε. Θα πρέπει να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και με όσα προσφέρετε γύρω σας και να μην αφήνετε τις ανασφάλειες και τον φόβο κριτικής να σας κρατήσουν πίσω. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να αλλάξετε εντελώς την καθημερινότητα σας, να εντάξετε νέες δραστηριότητες στο πρόγραμμα σας και γενικώς να υιοθετήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που είχατε έως τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Με την σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα βιώσετε μεγάλα πάθη, έξαψη και έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε κοντά με τον άλλον και να εκφράσετε τον έρωτα σας και τα βαθιά σας συναισθήματα προς αυτόν. Ταυτόχρονα όμως, θέλετε να έχετε εσείς τον έλεγχο και το πάνω χέρι στη σχέση με το σύντροφο ή με τα παιδιά σας σας και δεν θα συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και κρίσεις ανάμεσα σας. Έχετε την ακατανίκητη ανάγκη να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του άλλου και σας κυριεύει ο φόβος της απόρριψης και της προδοσίας. Μπορεί να γίνετε εμμονικοί, κτητικοί και να κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας καθώς θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τα πάθη σας και την ένταση των συναισθημάτων σας. Εάν εμπλέκεστε σε δημιουργικές δραστηριότητες, μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας εμποδίσουν να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να βγάλετε τον πραγματικό σας εαυτό. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πάθος που σας χαρίζει αυτή η όψη αλλά χωρίς να επιτρέπετε στην σκοτεινή πλευρά σας να σας κυριεύσει.

ΖΥΓΟΣ Η σύνοδος του κυβερνήτη σας της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα φέρει αλλαγές και κρίσεις μέσα στην οικογένεια και στο χώρο του σπιτιού. Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή μια συγκατοίκηση είναι μέσα στα πιθανά σενάρια αφού θα νιώσετε ότι έχετε φτάσει σε ένα οριακό σημείο και κάτι πρέπει να αλλάξει. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα και τους οικείους σας, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν ρήξεις και εντάσεις, ειδικά εάν κάποιος προσπαθήσει να επιβληθεί και να χειραγωγήσει τον άλλον. Είναι πολύ σημαντικό κάτω από αυτή την επιρροή να αποβάλλετε από τη ζωή σας συμπεριφορές που σας βλάπτουν και να κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα μέσα σας. Αυτή ο όψη σε εσάς λειτουργεί σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο και σας καλεί να εστιάσετε στα συναισθήματα σας και να δείτε τι είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Μην εστιάζετε σε παρελθοντικές ή αδιέξοδες καταστάσεις που σας προκαλούν πόνο και μην επιμένετε σε κάτι ή κάποιον που σας έχει δείξει ξεκάθαρα ότι δεν έχει θέση στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η σύνοδος που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας χαρίσει την ικανότητα να πείσετε τους άλλους και να τους φέρετε κοντά στον δικό σας τρόπο σκέψης. Κάτω από αυτή την όψη θα ασκείτε μεγάλη επιρροή στους γύρω σας και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε βαθιές αλήθειες, ακόμα κι αν είναι δύσκολες και πονάνε. Κάποιοι από εσάς βρίσκεστε σε μια φάση που αμφισβητείτε όλα όσα ήδη γνωρίζετε και αναθεωρείτε τις απόψεις σας ή είστε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε νέα δεδομένα και πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθείτε να φτάσετε στη ρίζα του κάθε ζητήματος και όχι να μένετε μόνο στην επιφάνεια. Γι’ αυτό τον λόγο σας ενδιαφέρουν οι βαθιές επαφές με τους γύρω σας και δεν θα έχετε την διάθεση να εμπλακείτε σε επιφανειακές συζητήσεις. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να παθιαστείτε υπερβολικά με τις απόψεις και τις ιδέες σας, με αποτέλεσμα να έρθετε σε ρήξη με όποιον έχει διαφορετική οπτική από εσάς. Από την άλλη, ίσως κάποιοι από εσάς να γίνετε εξαιρετικά μυστικοπαθείς τώρα και να μην επιθυμείτε να αποκαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το μέτρο και την ισορροπία και να μην επιτρέψετε εμμονές και αρνητικές σκέψεις να σας κατακλύσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει μεταρρυθμίσεις στα οικονομικά σας ζητήματα και θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε το χρήμα και τα υλικά αποκτήματα. Θα γίνετε αρκετά κτητικοί και εμμονικοί με όσα βρίσκονται στην ιδιοκτησία σας και ίσως να δυσκολευτείτε να αποχωριστείτε κάτι το οποίο είχε σταθερή παρουσία στην καθημερινότητα σας και σας προσφέρει ασφάλεια. Η διαδικασία της απώλειας είναι εκείνη που θα σας φέρει αντιμέτωπους με μεγάλες αλήθειες σχετικά με τον εαυτό σας και την προσωπική σας αξία, επομένως μην φοβηθείτε να αφήσετε κάτι το οποίο δεν έχει πλέον θέση στη ζωή σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να έρθουν αντιμέτωποι με κρίσιμες αποφάσεις σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και εάν διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις να έχετε σημαντικά έσοδα και κέρδη ή να βρείτε τρόπο να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μέσα στις σχέσεις σας καθώς μπορεί να γίνετε εξαιρετικά κτητικοί απέναντι στο σύντροφο σας και να μην δέχεστε να συμβιβαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναδείξετε την υπεροχή και τη δύναμη σας. Θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας, τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή κάποιος προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια και τις πρωτοβουλίες σας, τότε θα δώσετε μάχη για να ισχυροποιήσετε τη θέση σας και να μην χάσετε τα κεκτημένα σας. Εάν κάποιος σας κρατάει πίσω και δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό και να εξελιχθείτε, τότε μπορεί να κόψετε οριστικά δεσμούς μαζί του και να ακολουθήσετε τη δική σας πορεία. Οι μέτριες και οι επιφανειακές σχέσεις δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα και χρειάζεστε ένταση και πάθος σε ό,τι καινούργιο ξεκινάτε τώρα. Η όψη αυτή φέρνει ριζικές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις και δεν αποκλείεται να σας φέρει αντιμέτωπους με ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και θα σας μεταμορφώσουν. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις εμμονές και μείνετε μακριά από αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και εκμεταλλευτείτε την δύναμη που έχετε προς όφελος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνετε την αυτοκριτική σας προκειμένου να εξετάσετε όλα όσα έγιναν στο παρελθόν και τι λάθος κινήσεις κάνατε. Όλα αυτά βέβαια δεν πρέπει να σας γεμίσουν με ενοχές ή αρνητικές σκέψεις, αλλά αντιθέτως καλείστε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα μέσα σας και να βρείτε την εσωτερική δύναμη να απαλλαγείτε από τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις που σας βαραίνουν. Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολη για εσάς καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βαθιά συναισθήματα που είχατε καλά κρυμμένα καθώς και ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να βάζουν φρένο στην προσωπική σας εξέλιξη. Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε κατάματα πλέον όλα αυτά τα φαντάσματα του παρελθόντος και να αποφασίσετε τι θέλετε να κρατήσετε και τι πρέπει να αποβάλλετε από τη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανό τώρα να μην ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας στους άλλους και να προτιμήσετε να δράσετε πιο υπόγεια και παρασκηνιακά. Κάντε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερο ασφαλείς, αλλά χωρίς να επιτρέψετε σε παράλογες φοβίες να σας απομονώσουν εντελώς από τον περίγυρο σας. Είναι σημαντικό να δώσετε τέλος σε επιφανειακές καταστάσεις και να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας παθιάζει και σας δίνει την εσωτερική δύναμη να συνεχίσετε την πορεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας δίνει τη δύναμη να κάνετε ριζικές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να γνωρίσουν τώρα ένα άτομο το οποίο θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας πορεία. Δώστε μεγάλη σημασία στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας καθώς η επιρροή τους θα είναι κομβική και θα σας διδάξουν πολλά για τον εαυτό σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βιώσετε μια προδοσία από ένα φιλικό πρόσωπο ή απλώς να συνειδητοποιήσετε ποιοι είναι πραγματικά κοντά σας και ποιοι όχι. Οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποια από τα όνειρα και τους στόχους σας και να πάρετε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που είχατε έως τώρα. Καλείστε να βρείτε θεωρίες και ιδέες που σας παθιάζουν και να μείνετε μακριά από οτιδήποτε δεν σας ταιριάζει και δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε.

Με πληροφορίες από asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments