Lifestyle

Σοκάρει η Ρέα Βιτάλη για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Είναι μια τραγωδία εκείνη την ώρα»

Σοκάρει η Ρέα Βιτάλη για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Είναι μια τραγωδία εκείνη την ώρα»

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter-@b842c681d6f74c3

"Αν δεν μας ξανάρθει ο ντουβρουτζας, γιατί έχεις πάντα μια αγωνία και από εκεί και πέρα είσαι ένας φοβισμένος άφοβος άνθρωπος" εξηγεί η Ρέα Βιτάλη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ρέα Βιτάλη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τον Δημήτρη Γιαντζόγλου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Κεραία» στη δημόσια τηλεόραση μίλησε από καρδιάς για την μάχη που έδωσε με θάρρος με τον καρκίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KONSTANTINO music (Official) (@konstantino_music_official)

Πιο συγκεκριμένα, η Ρέα Βιτάλη εξομολογήθηκε πως «ήταν ένα πανεπιστήμιο η περιπέτεια με τον καρκίνο στη ζωή μου. Την Ρέα είδα σε μεγένθυνση, δεν είδα κανέναν άλλον άνθρωπο αλλά είναι σπουδαίο πράγμα. Αν δεν μας ξανάρθει ο ντουβρουτζας, γιατί έχεις πάντα μια αγωνία και από εκεί και πέρα είσαι ένας φοβισμένος άφοβος άνθρωπος. Από τη μία τα έχεις δει όλα και από την άλλη, λες, μωρέ δεν θέλω να τα έχω δει όλα».

«Μπαίνω σε ένα κομμωτήριο, μόλις είχαν βγει τα μαλλάκια μου, είχα δει πόσο σημαντικό ήταν που έπεσαν τα μαλλιά… Είναι μια τραγωδία εκείνη την ώρα που ζεις, δεν μπορείς να το πιστέψεις πως είναι… Δηλαδή λες μέσα σου, και να πολεμήσω και να με καραγκιοζέψεις ρε παιδί μου; Γιατί είσαι ένας άλλος άνθρωπος».

«Την ίδια στιγμή πάω στο κομμωτήριο και είναι δίπλα μου μια κοπέλα, δεν θα την ξεχάσω τη σκηνή, που έχει μια μαλλούρα μέχρι εδώ κάτω. Έρχεται ο άλλος με το ψαλίδι, το κοιτάζει το ψαλίδι με τρόμο σαν να έχει δει τον δολοφόνο με το πριόνι! «Μην μου κόψεις» φώναξε και, επειδή της το έκοψε λίγο πιο πολύ, αρχίζουν τα μάτια της και κλαίνε» συμπλήρωσε, επίσης, η Ρέα Βιτάλη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments