Αθλητισμός

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια χτυπάει η καρδιά της Super League σήμερα, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, Cosmote Sport1) στην “Opap Arena”, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της αγωνιστικής. Η Ένωση θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να μειώσει τη διαφορά από τους Πράσινους, οι οποίοι πηγαίνουν με την άνεση του +7 και θέλουν να κάνουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα τίτλου, διατηρώντας παράλληλα το αήττητό τους.

Με τον Ρότα τελικά στην αποστολή η Ένωση, έστω κι αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ συνεχίζουν σταθερά στα “πιτς” οι Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Μοχαμάντι. Για το Τριφύλλι μοναδικοί μακροχρόνια απόντες είναι οι Αϊτόρ και Τρουιγέ.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στον Βόλο (16:00, Cosmote Sport1), με στόχο την πρώτη φετινή νίκη του επί ομάδας που βρίσκεται στην πρώτη εξάδα! Με τον κόσμο στο πλευρό τους οι Ερυθρόλευκοι, καθώς θα βρίσκονται τουλάχιστον 11.000 φίλοι τους στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, ψάχνοντας το τρίτο διαδοχικό τους τρίποντο ώστε να πιάσουν -έστω προσωρινά- την ΑΕΚ στη 2η θέση, μαζί με τον ΠΑΟΚ, απέναντι στον ντεφορμέ Βόλο που δεν έχει καν σκοράρει στα τέσσερα παιχνίδια του μετά τη διακοπή.

Σημαντικό παιχνίδι και στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Ιωνικό (17:00, Novasports2). Οι Περιστεριώτες έρχονται από άσχημη ήττα στο Αγρίνιο, που τους άφησε πίσω στη μάχη των πλέι οφ, ενώ οι Νικαιώτες θέλουν να βάλουν τέλος στον αγωνιστικό τους κατήφορο και να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση. Τιμωρημένος ο Γιαννιώτης, τραυματίες ξανά οι Μαυρομμάτης, Σουάρεθ για τους γηπεδούχους, επιστρέφουν οι Ρομαό, Αντούνες, Μύγας, Τσίμπσαχ και Σεμπά για την ομάδα του Σπανού.

Πάση θυσία νίκη θέλει και ο Άρης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (19:00, Novasports Prime), έπειτα την ήττα του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερο παιχνίδι στο “Βικελίδης” για τον Άκη Μάντζιο, που επιστρέφει ως αντίπαλος απέναντι στους Κίτρινους, ενώ έκανε ένα απόλυτα επιτυχημένο ντεμπούτο μεσοβδόμαδα, με το 3-0 επί της Λαμίας, που έδωσε μεγάλη ανάσα στους Αρκάδες. Ο Άλαν Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στους Πάλμα και Ενκουλού, ενώ για τους φιλοξενούμενους απουσιάζουν οι Μπαράλες, Μπαρτόλο, Μπενίτο, Γκαρθία.

Πληροφορίες από SDNA

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments