Αθλητισμός

Σε… τιμωρία ξένος άσος του Ολυμπιακού με απόφαση Μίτσελ – Αγνώριστος στου Ρέντη, έχασε κιλά!

Σε… τιμωρία ξένος άσος του Ολυμπιακού με απόφαση Μίτσελ – Αγνώριστος στου Ρέντη, έχασε κιλά!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - HERNANIGOMEZ / INSTAGRAM

Δούλεψε σκληρά και θέλει να παίξει, όμως ο κόουτς απογοητεύτηκε μαζί του! Ποιος είναι ο παίκτης που προβλημάτισε πολύ με την εικόνα του στα Γιάννινα κι έχασε τη θέση του στα πλάνα του Ισπανού. Πότε θα πάρει χρόνο συμμετοχής και τα έξτρα κιλά που έχασε...

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ματς με τον Βόλο και η αλήθεια είναι πως ο Μίτσελ έχει αρκετές επιλογές για να διαλέξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και το πως τον χειρίζεται ο Μίτσελ είναι ο Παϊτίμ Κασάμι! Ο Ελβετός χαφ δείχνει να χάνει… χρόνο στο ροτέισον, μιας και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα πήρε βαθμό κάτω από την βάση.

Είχε περάσει ως αλλαγή στο τελευταίο 20΄και ήταν πολύ κακός. Έδειξε σαν να μην είναι έτοιμος και ένα επίπεδο πιο αργός από τους υπόλοιπους παίκτες του γηπέδου. Φάνηκε να είναι βαρύς, ενώ αντιμετώπισε και τακτικά προβλήματα. Γι’ αυτό και μοιάζει δύσκολο να βοηθήσει σήμερα στον Βόλο. Το πιθανότερο είναι να εμφανιστεί στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αν και ο Μίτσελ αποφάσισε να τον πάρει στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα.

Πάντως, ο έμπειρος άσος δείχνει να έχει μείνει πίσω και ο Ολυμπιακός καίγεται άμεσα για έτοιμους παίκτες, ενώ έχει και πλουραλισμό στα χαφ ο Ισπανός τεχνικός. Σε καμία περίπτωση στην παρούσα φάση δεν μπορεί να στερήσει χρόνο συμμετοχής από τους Χουάνγκ, Εμβιλά και Μπουχαλάκη.

Εξάλλου, ο Μίτσελ θέλει εδώ και καιρό να καθιερώσει έναν στάνταρ κορμό 14-15 παικτών και ο Κασάμι δείχνει πως δεν θα είναι ένας εξ αυτών, εκτός εάν από το πουθενά καταφέρει και κάνει… comeback. Πάντως, τις τελευταίες ημέρες στου Ρέντη συζητήθηκε έντονα η εμφάνισή του, καθώς το τελευταίο 20ημερο δούλεψε σκληρά κι έχασε κάποια έξτρα κιλά. Ο ίδιος θέλει να παίξει και το παλεύει!

Πληροφορίες από Sportdog

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments