Πολιτική

Φάμελλος: Για 19η συνεχόμενη ημέρα έχουμε την πιο ακριβή χονδρεμπορική τιμή ρεύματος της Ευρώπης

Φάμελλος: Για 19η συνεχόμενη ημέρα έχουμε την πιο ακριβή χονδρεμπορική τιμή ρεύματος της Ευρώπης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/ Pixabay

Επίθεση στην κυβέρνηση για την τιμή του ρεύματος εξαπολύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Επίθεση στην κυβέρνηση για την τιμή του ρεύματος εξαπολύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχολιάζει: «Κάθε μέρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη είναι για τη χώρα, την κοινωνία και την οικονομία. Για 19η συνεχόμενη ημέρα η Ελλάδα έχει την πιο ακριβή χονδρεμπορική τιμή ρεύματος της Ευρώπης! Η αισχροκέρδεια Μητσοτάκη σημαίνει δισεκατομμύρια ευρώ μόνο για λίγους!».

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχολιάζει: «Κάθε μέρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη είναι για τη χώρα, την κοινωνία και την οικονομία. Για 19η συνεχόμενη ημέρα η Ελλάδα έχει την πιο ακριβή χονδρεμπορική τιμή ρεύματος της Ευρώπης! Η αισχροκέρδεια Μητσοτάκη σημαίνει δισεκατομμύρια ευρώ μόνο για λίγους!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments