Αθλητισμός

Βόλος ΝΠΣ – Ολυμπιακός: Οι δύο ”ποδιές” του Μαρσέλο στον Ντέλετιτς [vid]

Βόλος ΝΠΣ – Ολυμπιακός: Οι δύο ”ποδιές” του Μαρσέλο στον Ντέλετιτς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Sportime

Οι παίκτες του Μίτσελ κυριάρχησαν από νωρίς, δίνοντας σταδιακά διαστάσεις θριάμβου στην εξορμησή τους, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν τα παράπονά τους από τη διαιτησία του κ. Παπαπέτρου

Μία πολύ σημαντική και άνετη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας το απόγευμα της Κυριακής (8/1, 4-0), κάνοντας ταυτόχρονα χαρούμενους τους ταξιδιώτες του (15 χιλιάδες συνολικά μαζί με εκείνους που ζουν εκεί), οι οποίοι κατέκλυσαν το Πανθεσσαλικό.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Οι παίκτες του Μίτσελ κυριάρχησαν από νωρίς, δίνοντας σταδιακά διαστάσεις θριάμβου στην εξορμησή τους, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν τα παράπονά τους από τη διαιτησία του κ. Παπαπέτρου. Το τρίποντο αυτό όμως πέρα από βαθμολογικής σημασίας (έπιασε στην δεύτερη θέση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), σημαίνει αρκετά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Οι Πειραιώτες, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, δεν είχαν κατορθώσει να νικήσουν σε τρία διαδοχικά παιχνίδια στο πλαίσιο της Super League τη φετνή σεζόν και το γεγονός ότι εν τέλει επετεύχθη τους απελευθερώνει.

Εκτός των άλλων, με την επικράτηση αυτή συνέχισαν και το άκρως εντυπωσιακό… σερί που τρέχουν στην επαρχία. Ο Ολυμπιακός διεύρυνε το αήττητο μακριά από τα… τείχη των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης στα 36 παιχνίδια (!). Πρακτικά, οι Πειραιώτες έχουν να φύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι από επαρχιακή πόλη κάτι περισσότερο από 50 ολόκληρους μήνες και τον Οκτώβρη του 2018, όταν έκαναν… στάση στην Κρήτη και το Γεντί Κουλέ. Έκτοτε, μετρούν 28 νίκες και οκτώ ισοπαλίες.

Αήττητο όμως χτίζει και στο Βόλο ο Ολυμπιακός, ο οποίος αποδεικνύεται με το πέρασμα των χρόνων από τις αγαπημένους του πόλεις και σίγουρα αισθάνεται άνετα κάθε φορά που τον επισκέπτεται. Δεν είναι μόνο η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το Σεπτέμρη του 2020 επί της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό που του «ξυπνάει» ευχάριστες μνήμες αλλά και τα αποτελέσματά του κόντρα στις ομάδες της Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παίξει 34 παιχνίδια απέναντι σε Βολιώτικες ομάδες (Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου και τώρα ο Βόλος ΝΠΣ) και μετρούν μονάχα τρεις ήττες, όλες στη θεσσαλική πόλη. Αυτές όμως ήρθαν αρκετά παλαιότερα καθώς πρέπει κάποιος να γυρίσει το χρόνο πίσω 33 και πλέον ολόκληρα χρόνια για να βρει την τελευταία ήττα των Πειραιωτών εκεί. Ήταν την πρώτη μέρα του Οκτώβρη του 1989, κόντρα στον ομώνυμο του και μάλιστα με το βαρύ 3-0. Από τούδε και στο εξής, ο Ολυμπιακός «τρέχει» αήττητο έξι αγώνων, εκ των οποίων οι πέντε ήταν νίκες.

Δικαίως λοιπόν όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μπορεί να χαρακτηριστεί η πρωτεύουσα της Μαγνησίας και δεύτερο… σπίτι των «ερυθρολέυκων».

Με πληροφορίες από bnsports.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments