Ζώδια

7 πράγματα που θα ζήσουν τα ζώδια το 2023 και θα τους αλλάξει την ζωή

7 πράγματα που θα ζήσουν τα ζώδια το 2023 και θα τους αλλάξει την ζωή

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Tο 2023 θα φέρει συναισθήματα ανεξαρτησίας και σταθερότητας.

Θα δούμε τον Κρόνο να μετακινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, τον Πλούτωνα να εισέρχεται στον Υδροχόο και πιο συναρπαστικές διελεύσεις που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε με νέους τρόπους.

Αν και αυτές οι διελεύσεις μπορεί να είναι συντριπτικές, έχουμε κάνει τη δουλειά μέσω του Κρόνου στον Αιγόκερω και τον Υδροχόο. Γνωρίζουμε τον αντίκτυπο, θεραπεύσαμε, μάθαμε και τώρα συνεχίζουμε να μεταμορφωνόμαστε σε καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας.

1. Ο Δίας εισέρχεται στον Κριό: 20 Δεκεμβρίου 2022

Αν και αυτή η διέλευση ξεκίνησε στα τέλη του 2022, τα αποτελέσματά της θα διαρκέσουν έως τις 16 Μαΐου 2023. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αρχίζουμε να νιώθουμε πιο ενεργητικοί για να ξεκινήσουμε χάρη σε αυτή τη βασική ενέργεια που έρχεται σε πλήρη ισχύ.

Ο Κριός, ο Καρκίνος, ο Ζυγός και οι Αιγόκεροι θα νιώσουν να ξυπνούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα μπορούσε να είναι μια περίοδος ενθουσιασμού, μάθησης, πνευματικής ανάπτυξης, δικτύωσης και σχέσεων. Εφόσον δεν το παρακάνουμε και γνωρίζουμε τα όριά μας, θα μπορούσε να μας φέρει μια ευχάριστη εμπειρία.

Εάν ξεκινήσατε ένα έργο και μετά σταματήσατε όταν ο Δίας έκανε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύες, θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε ξανά. Αυτή τη φορά θα είστε πιο σίγουροι για το ποιοι είστε και θα έχετε περισσότερη πίστη στους στόχους σας.

2. Ο Άρης σε ευθεία πορεία στους Διδύμους: 12 Ιανουαρίου 2023

Ο Άρης έγινε ανάδρομος στους Διδύμους στις 30 Οκτωβρίου 2022. Ήταν μια διέλευση που άλλαξε τη βιομηχανία της επικοινωνίας και τα ψηφιακά μέσα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) ένιωσαν και συνεχίζουν να βιώνουν την ανάγκη να αλλάξουν τον τρόπο που επικοινωνούν με τρόπους που θα τους επιτρέψουν να μην απογοητεύονται.

Είναι μια διέλευση σχετικά με την οργάνωση και τον προγραμματισμό, αλλά μπορεί να γίνουμε παρορμητικοί και να πούμε τα πράγματα ωμά αντί για διπλωματικά. Το μήνυμα μεταδίδεται αλλά στερείται διακριτικότητας. Μαθαίνουμε να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο κάνοντας ένα τρίγωνο στον Άρη στους Διδύμους μας επέτρεψε να δούμε αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ειδικότερα οι εταιρείες (η επιρροή του Κρόνου) έχουν επηρεάσει την επικοινωνία (ο Άρης στην επιρροή των Διδύμων). Η επικοινωνία κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης έχει γίνει μια μορφή νομίσματος.

Ο ανάδρομος Άρης στις αρχές του επόμενου έτους θα συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω. Θα μπορούσαμε να δούμε περισσότερες επιπτώσεις στις επιχειρήσεις αφού ο Αιγόκερως κυβερνά τις εταιρείες, τη δομή και την πολιτική.

Ο Άρης συνεχίζει να προκαλεί σάλο, αλλά μόλις γίνει άμεσος, θα μπορούσαμε να δούμε κάποιες λύσεις στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε σε προσωπική και παγκόσμια κλίμακα.

3. Ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς: 7 Μαρτίου 2023

Τα μεταβλητά ζώδια Ιχθύς, Παρθένος, Δίδυμος και Τοξότης θα βιώσουν έντονα αυτή την ενέργεια αφού θα είναι σε σύνοδο, αντίθεση ή τετράγωνο με τα ζώδιά τους. Αυτή η διέλευση θα έχει διαφορετική γεύση σε σύγκριση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Υδροχόο. Εδώ ο Κρόνος θα μας δείξει τι σημαίνει να είσαι συμπονετικός.

Δεν θα εστιάζουμε πλέον σε επιχειρηματικές και πολιτικές πτυχές που οδηγούν στην αλλαγή για κοινωνικοοικονομικούς σκοπούς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα μας κάνει να έρθουμε σε επαφή με τη συναισθηματική μας πλευρά.

Θα προσαρμόσουμε μαθήματα από τον Κρόνο στον Υδροχόο, όπως την ανάγκη να είμαστε ανθρωπιστές και να υπερασπιστούμε όσους δεν έχουν φωνή. Θα ωθήσει περισσότερους από εμάς να θέλουμε να βοηθήσουμε στην προώθηση της συναισθηματικής ευημερίας των άλλων. Είναι καιρός να είμαστε πιο συμπονετικοί και να προσέχουμε τον συνάνθρωπό μας

4. Ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο: 23 Μαρτίου 2023 Ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτή είναι μια από τις πιο αναμενόμενες διελεύσεις αφού ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω από το 2008 όταν μεταμόρφωσε τα βασικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως).

300x300aΟ Πλούτωνας είναι ένας εξωτερικός πλανήτης που βρίσκεται μακριά από τον ήλιο και επομένως είναι γνωστός ως πλανήτης γενεών, καθώς η επιρροή του γενικά επηρεάζει ολόκληρες γενιές, σε αντίθεση με τα προσωπικά αντικείμενα μικρότερης κλίμακας.

Υπό την επιρροή του Αιγόκερω, αυτή η περασμένη διέλευση του Πλούτωνα επέφερε αλλαγές και ανατροπές σε ιεραρχίες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και αγώνες εξουσίας.

Τώρα, ο Πλούτωνας θα μετατοπίσει τα γρανάζια του σε σταθερό ζώδιο από το 2023 για πρώτη φορά από τον 18ο αιώνα. Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, είναι πιο πιθανό να δούμε επαναστατικές αλλαγές προς τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη.

Οι Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί θα επηρεαστούν κυρίως και τα ζώδια του αέρα οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί θα επωφεληθούν από αυτή η ενέργεια που τριγωνίζει τα ζώδιά τους. Οι Υδροχόοι μπορεί να περνούν πιο δύσκολα σε σύγκριση με τα άλλα ζώδια του αέρα, αλλά γενικά, αυτή η ενέργεια αφορά την απελευθέρωση από τις άκαμπτες παλιές δομές και την αποδοχή των αλλαγών.

7 αστρολογικά γεγονότα του 2023 που θα αλλάξουν τη ζωή όλων . 5. Ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο: 16 Μαΐου 2023

Ο Δίας θα εισέλθει στον Ταύρο γύρω στο Μάιο του 2023 πριν επιστρέψει στο ζώδιο του Κριού. Σταθερά ζώδια Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το τι θα τους φέρει το 2024. Μαθαίνουμε για τις αξίες μας με αυτή τη διέλευση και τι είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε. Με τον Ουρανό να προκαλεί όλεθρο στον Ταύρο, θα μπορούσε να ενισχύσει τις αλλαγές που φέρνει ο Ουρανός.

Ήταν άβολα όταν ο Κρόνος στον Υδροχόο ήταν σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο από το 2021, αλλά από τον Μάρτιο του 2023, δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούμε με την αυτήν την τεταμένη όψη. Αντίθετα, ο Κρόνος στους Ιχθύς θα κάνει ένα εξάγωνο στον ασταθή πλανήτη.

Με τον Δία στον Ταύρο, μπορούμε να δούμε αλλαγές στο εισόδημα, περισσότερες αλλαγές στη βιομηχανία τροφίμων, σκαμπανεβάσματα στις χρηματοπιστωτικές αγορές και νέα μαθήματα για το πώς να αποταμιεύουμε και να ξοδεύουμε σε προσωπικό επίπεδο.

6. Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα: 23 Ιουλίου 2023

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι ενδιαφέρουσα. Αυτή η διέλευση θα επηρεάσει τα ζώδια της φωτιάς Κριός, Λέων και Τοξότης.

Τα σταθερά ζώδια Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα μάθουν πώς να βλέπουν την αγάπη με διαφορετικά μάτια. Θα πρέπει να συμβιβαστούν με σχέσεις από το παρελθόν για να προχωρήσουν, ειδικά αν ξεκινήσουν μια νέα σχέση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα έχει να κάνει με το να βρεις κάποιον που αξίζει και να εκτιμάς τον εαυτό σου ταυτόχρονα. Ένα ισχυρό μάθημα που όλοι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από αυτή τη διέλευση είναι να μην συμβιβαζόμαστε ποτέ με λιγότερα. Βρείτε κάποιον που ταιριάζει με την ενέργειά σας και φροντίστε να σέβεστε αμοιβαία ο ένας τον άλλον για να ανθίσει η αληθινή αγάπη.

7. Οι Σεληνικοί δεσμοί εισέρχονται στον Κριό και στον Ζυγό: 17 Ιουλίου 20223

Τέλος, οι Σεληνιακοί δεσμοί μετατοπίζονται σε ισχυρά θεμελιώδη ζώδια Κριός και Ζυγός. Και πάλι, η ενέργεια από τον Δία στον Κριό κάνει παιχνίδι. Μετά από αυτή τη διέλευση, μπορούμε να νιώσουμε πολύ πιο γενναίοι και πιο σίγουροι. Τα θεμελιώδη ζώδια θα έχουν μια περίοδο μεγαλύτερης ανάπτυξης και μάθησης.

Οι εκλείψεις είναι έντονες και μέρος κύκλων που αντανακλούν τα τελειώματα και τα νέα ξεκινήματα. Τι είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις στη ζωή σου για να σου φέρει περισσότερη ανεξαρτησία; Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας; Νιώθετε δύναμη; Σκοπεύετε να βρείτε συνεργασίες που αναδεικνύουν το καλύτερο από εσάς;

Έχουμε την ικανότητα και τη δύναμη να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας στο να κάνουμε νέες επιλογές που θα μας φέρουν ευτυχία και ευημερία. Εξισορροπούμε την ανεξάρτητη ταυτότητά μας με τα συνεξαρτώμενα μέρη μας.

Με πληροφορίες από astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments