Lifestyle

Survivor spoiler 11/1: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο της Τετάρτης

Survivor spoiler 11/1: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο της Τετάρτης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μια πρώτη πολύ ισχυρή εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει το επόμενο έπαθλο στο Survivor All Star. Μπλε ή κόκκινη;

Η πρώτη εβδομάδα, το πρώτο σετ επεισοδίων στο Survivor All Star κλείνει με αποχώρηση. Και όχι μόνο. Διότι, στο μενού του Survivor υπάρχει ένα αγώνισμα επάθλου και φυσικά μαζί του κι ένα Survivor Spoiler. Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο που θα κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη στην παραλία; Μπλε ή κόκκινοι;

Είθισται αυτές τις μέρες να έχει αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας. Αυτό δεν θα το δούμε τις δύο πρώτες εβδομάδες του Survivor. Θα αργήσει κάπως. Η τηλεθέαση στα έπαθλα επικοινωνία δεν ήταν υψηλή. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν υπάρχει αγώνισμα με έπαθλο κάτι σημαντικό. Φαγητό ή κάτι ακόμα.

Η κόκκινη ομάδα έκανε το 2-1 στις νίκες και τις ασυλίες και το παρακολουθήσατε σε Live μετάδοση. Αυτή τη φορά δεν ήταν και ένας αγώνας ντέρμπι. Παρά το ότι το τελικό σκορ ήταν 10-7, οι κόκκινοι κέρδισαν εύκολα.

Οι μπλε έπρεπε να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και να βγάλουν άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. Τέσσερις υποψήφιους, ένα φαβορί αποχώρησης.

Η κατάσταση στην μπλε παραλία δεν είναι καλή. Οι πολλοί υποψήφιοι και το άγχος της φυγής ενός μπλε παίζει τον ρόλο του. Δεν έχει φτάσει το πράγμα στο έσχατο σημείο, αλλά υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα αυτό είναι ο Περικλής Κονδυλάτος. Πηγή χαμένων πόντων.

Δεν ξέρω αν θα φύγει ο Περικλής, αλλά αυτό είναι απαραίτητο για να δυναμώσουν οι μπλε. Πάντως, στον αγώνα επάθλου θα είναι κανονικά. Επομένως οι μπλε θα τα βρουν ξανά σκούρα. Και δεν είναι απλό.

Είχαμε επικοινωνία με τον Άγιο Δομίνικο και έβγαλε αποτέλεσμα. Η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει ξανά το έπαθλο. Θα φτάσει συνολικά στις τρεις νίκες και το σκορ στο 3-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments