Lifestyle

Survivor Spoiler: Είναι οριστικό – Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε [vid]

Survivor Spoiler: Είναι οριστικό – Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: iEidiseis

Επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης, όπου ένας παίκτης θα "χαιρετήσει" τον Άγιο Δομίνικο, γράφοντας τη δεύτερη αποχώρηση μέσα σε λίγες ημέρες.

Τη δεύτερη αποχώρηση εντός ολίγων ημερών θα δούμε στο Survivor All Star που επιστρέφει στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Τετάρτης, μετά από την απόφαση της Βρισηίδας Ανδριώτου να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η ομάδα που κερδίζει απόψε είναι η Κόκκινη.

Η νίκη των Διασήμων, θα φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τους Μαχητές, οι οποίοι παραμένουν χωρίς φαγητό στην καλύβα τους.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Υπενθυμίζεται πως οι Μπλε έχασαν στην πρεμιέρα τις φακές του πρώτου αγωνίσματος, ενώ δεν έχουν ούτε τις εβδομαδιαίες προμήθειες, αφού η παραγωγή δεν τους έχει δώσει προς το παρόν τίποτα. Όπως είχε ανακοινώσει ο Λιανός στην πρεμιέρα, θα περάσουν μερικές μέρες έως ότου η παραγωγή να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια.

Στο τέλος του επεισοδίου, οι ομάδες θα συγκεντρωθούν στο πρώτο συμβούλιο αποχώρησης για φέτος, όπου θα μάθουμε τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor All Star. Συνολικά, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις και είναι οι εξής: Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σύμφωνα με τα Spoilers, ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής είχε πρόσφατα και έναν έντονο διάλογο με τους για την υποψηφιότητά του, στους οποίους είχε μάλιστα πει ότι “αν ήμουν ένα τέρας όρθιο που περπατούσε και μιλούσε δεν θα σας ενδιέφερε. Αυτό δείξατε τώρα. Δεν με πειράζει!”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments