Lifestyle

LVMH: Ο Μπερνάρ Αρνό αφήνει κληρονόμο και CEO της Dior την κόρη του

LVMH: Ο Μπερνάρ Αρνό αφήνει κληρονόμο και CEO της Dior την κόρη του

Πηγή Φωτογραφίας: Forbes

Ενισχύει την κυριαρχία της οικογένειάς του στην «αυτοκρατορία» των πολυτελών ειδών.

Ο Μπερνάρ Αρνό, ο Γάλλος μεγιστάνας πίσω από τον πανίσχυρο όμιλο πολυτελών ειδών LVMH, τοποθέτησε την κόρη του Ντελφίν ως επικεφαλής στο δεύτερο μεγαλύτερο brand του ομίλου, Dior.

Ο Αρνό είναι ο άνθρωπος που εκθρόνισε τον Έλον Μασκ κερδίζοντας τον τίτλου του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου.

Με την τελευταία του απόφαση, ο 73χρονος συνεχίζει την προώθηση των παιδιών του σε σημαντικές θέσεις στην «αυτοκρατορία» του, σχολιάζει το πρακτορείο Bloomberg υπενθυμίζοντας ότι έχει επίσης προωθήσει στην ιεραρχία τον μεγαλύτερό του γιο Αντουάν, ο οποίος ανέλαβε ως Διευθύνων Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Christian Dior, την εταιρεία συμμετοχών μέσω της οποίας η οικογένεια Αρνό ελέγχει την LVMH.

View this post on Instagram

A post shared by Abi,PuiYanLau (@abi_puiyanlau)

Στην τελευταία ανακατάταξη ο Αρνό τοποθέτησε τον μέχρι πρότινος CEO της Dior, Πιέτρο Μπεκάρι, στην θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου τη Louis Vuitton, που είναι το μεγαλύτερο brand του ομίλου, το οποίο διεύθυνε μέχρι τώρα ο Μίχαελ Μπέρκ. Ο Μπερκ θεωρείται πιστό στέλεχος και συνεργάτης του Αρνό, και αναμένεται να αναλάβει νέες ευθύνες, σύμφωνα με δήλωση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 47χρονη Ντελφίν Αρνό έχει εργαστεί στον οίκο Louis Vuitton την τελευταία δεκαετία δίπλα στον Μπερκ και προηγουμένως είχε περάσει δώδεκα χρόνια στην Dior.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments