Πολιτική

Κουμουτσάκος: Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους θα παραστεί στην κηδεία του τέως βασιλιά

Κουμουτσάκος: Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους θα παραστεί στην κηδεία του τέως βασιλιά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το «παρών» στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δήλωσε πως θα δώσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media

Το «παρών» στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δήλωσε πως θα δώσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media .Ο κ. Κουμουτσάκος τονίζει ότι «για την Ελλάδα, ο θεσμός της βασιλείας από το δημοψήφισμα του 1974 ανήκει στην Ιστορία και κρίνεται από την Ιστορία», υπερασπίζεται τη «δύσκολη απόφαση που με σωφροσύνη πήρε η Κυβέρνηση» και εξαπολύει βολές κατά της Αριστεράς που, όπως αναφέρει, «ανακάλυψε πάλι αφορμές για να επιτεθεί με σφοδρότητα στην παράταξή μας και στη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά που αποτελεί σοβαρή και ουσιαστική συμβολή στη δημόσια συζήτηση που έχει προκληθεί».

Ο κ. Κουμουτσάκος τονίζει ότι «για την Ελλάδα, ο θεσμός της βασιλείας από το δημοψήφισμα του 1974 ανήκει στην Ιστορία και κρίνεται από την Ιστορία», υπερασπίζεται τη «δύσκολη απόφαση που με σωφροσύνη πήρε η Κυβέρνηση» και εξαπολύει βολές κατά της Αριστεράς που, όπως αναφέρει, «ανακάλυψε πάλι αφορμές για να επιτεθεί με σφοδρότητα στην παράταξή μας και στη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά που αποτελεί σοβαρή και ουσιαστική συμβολή στη δημόσια συζήτηση που έχει προκληθεί».

«Δεν είμαι θιασώτης της μοναρχίας που είναι άλλωστε ένα ερμητικά κλειστό κεφάλαιο της ιστορίας μας. Σε ανθρώπινο όμως επίπεδο, η τιμή προς τους νεκρούς είναι για εμάς τους Έλληνες αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού, των αξιών και παραδόσεών μας. Από αυτή την αμιγώς ανθρώπινη πλευρά προτίθεμαι να παραστώ αύριο στη Μητρόπολη» προσθέτει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments