Ελλάδα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Σαμαράς, Βορίδης, Κουμουτσάκος, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στην κηδεία

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Σαμαράς, Βορίδης, Κουμουτσάκος, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στην κηδεία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Βουλευτές και στελέχη της ΝΔ παρίστανται στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Βουλευτές και στελέχη της ΝΔ παρίστανται στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη Αθηνών. Στις 9:50 έφτασε στη Μητρόπολη ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία. Ο πρώην πρωθυπουργός με δήλωσή του διαφώνησε από την πρώτη στιγμή με την απόφαση της κυβέρνησης να κηδευτεί ο τέως βασιλιάς ως ιδιώτης, καθώς υπήρξε «συνταγματικός ανώτατος άρχων της χώρας και αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ υπήρξε και ολυμπιονίκης που τίμησε τα ελληνικά χρώματα διεθνώς» και η παρουσία του στην κηδεία θεωρήθηκε εξαρχής δεδομένη.

Ο πρώην πρωθυπουργός, αφού απέτισε φόρο τιμής, στη συνέχεια βγήκε έξω από το παρεκκλήσι και συνομίλησε με τον κόσμο που περίμενε στην ουρά.

Νωρίτερα, λίγο μετά τις 9:00, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου της Μητρόπολης Αθηνών είχε φτάσει η ευρωβουλευτής της ΝΔ, βαφτισιμιά του Κωνσταντίνου, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη.

Στη Μητρόπολη έφτασε στις 10:00 και ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος χθες με ανάρτησή του στο facebook είχε ανακοινώσει πως θα παραστεί στην κηδεία του τέως βασιλιά.

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου βρέθηκαν και ο βουλευτής της ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο πρώην βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής και ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης. Και η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, στη Μητρόπολη για την κηδεία του Κωνσταντίνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments